Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Dobrodošli na portal PirotInfo.rs. Korišćenjem bilo kog dela PirotInfo.rs portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala PirotInfo.rs, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo portala PirotInfo.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Portal PirotInfo.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) koji su objavlјeni na njemu. Prenošenje autorskih tekstova dozvolјeno je uz obavezno navođenje izvora (izvor: „Pirot Info“) ispod teksta, i stavlјanje linka na kraju sa usmerenjem na originalni tekst (hyperlink).

Sadržaj objavljen na PirotInfo.rs portalu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka PirotInfo.rs portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu PirotInfo.rs portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na PirotInfo.rs portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

PirotInfo.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje PirotInfo.rs  portala koristite na vlastitu odgovornost i PirotInfo.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

PirotInfo.rs portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica koje kreiraju treća lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal PirotInfo.rs nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama koje kreiraju treća lica.

Portal PirotInfo. rs nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na PirotInfo.rs portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu. Poslovni odnos izmedu oglašivača i korisnika na PirotInfo.rs portalu i izvan PirotInfo.rs portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te PirotInfo.rs portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup PirotInfo.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

KOMENTARI POSETILACA

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici PirotInfo.rs portala.

Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije sajta PirotInfo.rs.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA I COOKIES

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenje kolačića molim vas da pogledate našu Politiku privatnosti.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

PirotInfo.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama PirotInfo.rs portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na PirotInfo.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.