Veći deo remonta u Toplani završen, posle odmora nastavak radova

0
21

Odmah posle završetka grejne sezone Tehnički sektor pirotske Toplane počeo je redovan godišnji remont. Do sada, kako nam je rekao direktor Toplane, Bratislav Ćirić, dve trećine planiranih poslova su završene, a radnici ovog Sektora odmaraće tokom jula. 

Početkom avgusta nastaviće se sa preostalim poslovima kako bi sve bilo spremno za predstojeću sezonu. Završeni su i radovi na toplovodu u Ulici Branka Radičevića, iza zgrade Pirotskog okruga. Danas se završavaju poslednja ispitivanja toplovoda pod pritiskom.

“Ostaje nam udarni deo koji ćemo završiti tokom avgusta i nadam se da ćemo već početkom septembra biti spremni za početak nove grejne sezone. Rađeno je u svim podstanicama u gradu, a sveobuhvatniji remont kotlova u Energani “Senjak” ćemo raditi početkom avgusta. Što se tiče gradilišta u Ulici Branka Radičevića svi mašinski i građevinski radovi su završeni, danas je zadnji dan ispitivanja i ako sve bude u redu povlačimo se sa te lokacije” – izjavio je Ćirić.Vest preuzeta sa portala „Pirotske Vesti“