VIDEO: Kupališna sezona u Dimitrovgradu počinje 25. juna

0
17

Sa prvim vrelim letnjim danima i tropskim temperaturama u petak, 25. juna u Dimitrovgradu počinje kupališna sezona na kupališnom kompleksu u sportskom centru “Park”.

Direktor “Sportsko turističkog centra Caribrod” Vasil Andrejev kaže za FAR TV da su bazeni na kompleksu u besprekornom stanju, a radno vreme biće od 10:00 do 19:00 časova.

This image has an empty alt attribute; its file name is 399-1024x683.jpg

“Ove godine smo se potruduli da poboljšamo uslove za boravak posetilaca na kupališnom kompleksu i unapredili segmente oko bazena. Dečji bazen je obogaćen mobilijarom za dečje igralište u vidu klackalice, a na velikom bazenu smo postavili plivačku traku za rekreaciju. Nabavljene su nove ležaljke i smatram da smo time zaokružili celokupnu ponudu za ovogodišnju kupališnu sezonu”, ističe Andrejev.

On naglašava da su cene karata ostale iste i ove godine sa raznovrsnim ponudama – od dnevnih ulaznica koja je 150 dinara, do poludnevnih od 100 dinara. Iznajmljivanje ležaljki košta 150 dinara, deca od 8 do 12 godina i studenti uz overeni semestar plaćaće 80 dinara, za mališane do 7 godina ulazak na bazen je besplatan uz prisustvo odraslog lica, a besplatne su i ulaznice za osobe sa invaliditetom, trudnice i porodice palih boraca.

This image has an empty alt attribute; its file name is 400-1024x683.jpg

Andrejev kaže da je sklopljen ugovor sa Zavodom za javno zdravlje iz Pirota koji će jednom nedeljno proveravati ispravnost vode na bazenu.

“Apelujem na posetioce bazena i kupače da se pridržavaju pravila ponašanja, koja će biti vidno istaknuta na ulazu u kupališni kompleks”, dodao je direktor STC-a.

Pogledajte detalje u izjavi koju je Vasil Andrejev dao za FAR TV

Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produckija: FAR TV
jun 2021.

Vest preuzeta sa portala „Far“