Milena Stavrov je nova direktorka Osnovne škole “Hristo Botev” u Dimitrovgradu

9

Diplomirani filolog za engleski jezik i književnost Milena Stavrov nova je direktorka Osnovne škole “Hristo Botev” u Dimitrovgradu. Nakon isteka mandata Katarine Simeonov, a rešenjem ministra prosvete Milena Stavrov je imenovana na tu funkciju.

Doskorošnja direktorka Katarina Simeonov je 18 godina bila na čelu ove obrazovne ustanove i na svom fejsbuk profilu je, između ostalog, napisala da je protekli osamnaestogodišnji period, tokom koga je bila direktor bio period značajnog unapređenja rada škole u svim segmentima. Ona se zahvalila svim prijateljima i saradnicima na dosadašnjoj saradnji, a novoj direktorki poželela sreću i uspeh u radu.

“Želela bih da kvalitet rada škole ostane primarni razvojni cilj kroz celoživotno učenje i usavršavanje zaposlenih, negovanje autonomije škole uz odgovornost za postignuća i brigu za najbolji interes svakog učenika kao imperativ”, napisala je Simeonova na svom fejsbuk profilu.

Milena Stavrov u prosveti radi 15 godina kao nastavnik engleskog jezika u dimitrovgradskoj osnovnoj školi i gimnaziji, a funkciju direktora OŠ “Hristo Botev” obavljaće u naredne 4 godine.

P. Videnov

Foto: Stefan Pavić

Vest preuzeta sa portala „Far“