DOKUMENT: Piroćanac Bojan Ćirić – lider najuspešnijeg svetskog tima konsultanata

21

Naš sugrađanin Bojan Ćirić dostigao je sam svetski vrh u oblasti kojom se bavi. Bojan je senior lider u  njujorškoj kancelariji vodeće svetske konsultantske kuće Deloit, a njegov tim je od 2013. godine do sada, sedam puta proglašavan za najbolji na svetu! Ćirić mladim Piroćancima poručuje da budućnost pripada onima koji veruju u svoje snove, a upravo on sam je dokaz da je moguće iz jednog malog grada stići u sam svetski vrh u oblasti kojom se bavite i usavršavate. 

Iako živi u “gradu koji nikada ne spava” – Njujorku, Ćirić kaže da se jedino u Pirotu oseća kao kod kuće. Po njegovim rečima, Pirot je zadnjih dvadesetak godina ostvario sjajan napredak. Bojan je inače pripadnik legendarne generacije pirotske Gimnazije – 1971. Nakon Gimnazije završio je FON u Beogradu.

-Svaki put kada dođem u Pirot vidim neki novi objekat. Posebno me fasciniraju mogućnosti za bavljenje sportom u Pirotu, sve zelene površine su odlično održavane, tako da svi mi koji smo iz Pirota a živimo u inostranstvu sa ponosom možemo da kažemo da smo Piroćanci-kaže Ćirić.Vest preuzeta sa portala „Pirotske Vesti“