U godini korona izazova Vranje odalo priznaje svojim zdravstvenim ustanovama

6

Vranje je povodom Dana grada 31. januara na lep i simboličan način odalo sigurno zasluženo priznaje svojim zdravstvenim radnicima i svima koji su uključeni u borbi protiv koronavirusa i globalne pandemije bolesti Covid-19.

Na svečanoj sednici koja je održana tim povodom, „Javno priznanje 31, januar“ u vidu diplome dobili su Zdravstveni centar Vranje, zbog izuzetnog rezultata na unapređenju zdravstvene zaštite, Zdravstvena ustanova ,,Apoteka Vranje”, zbog izuzetnog zalaganja, organizovanja i vanrednog izvršavanja zadataka za vreme vanrednog stanja i epidemije Covid-19 i Zavod za javno zdravlje Vranje, zbog izuzetnog zalaganja, organizovanja i izvršavanja zadataka na planu zaštite i bezbednosti građana, stoji na oficijanom sajtu Grada Vranja.

This image has an empty alt attribute; its file name is 5-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 6-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 7-1024x683.jpg

U ime nagrađenih prisutnima se obratila direktorka ZC Vranje dr Ljiljana Antić, a prizananja je uručio gradonačelnik dr Slobodan Milenković sa predsednikom Skupštine grada dr Dejanom Tričkovićem.

Gradonačelnihk Vranje je tim povodom rekao da se u ovoj godini neće menjati prioriteti i da se nastavlja borba protiv koronavirusa, borba za očuvanje zdravlja i života naših sugrađana i organizacija vakcinacije, kao i da će Grad nastaviti projektno da finansira zarade lekara i medicinskog osoblja, jer oni zaslužuju da rade i jer su ti mladi ljudi to dokazali i svojim angažovanjem tokom prethodne godine, predano radeći u kovid sistemu, navedeno je na sajtu Grada Vranja.

Sednica je održana u sali Pozorišta „ Bora Stanković“, a u umetničkom delu programa nastupila je vokalni solista Ivana Tasić.

S. Aleksić (izvor: vranje.gov.rs)

Foto: vranje,gov.rs

Vest preuzeta sa portala „Far“