U četvrtak skraćeno radno vreme punkta za vakcinaciju u Pirotu

6

Izdvojeni punkt za masovnu vakcinaciju Piroćanaca na zatvorenom bazenu, u četvrtak, 28. januara, radiće skrećeno, obaveštavaju uz Gradskog štaba za vanredne situacije, pa će građani moći da se vakcinišu od 8 do 13 sati, a u tom terminu biće vakcinisani samo stariji od 75 godina.

Vakcinu će primiti samo oni koji su se već prijavili preko portala e-uprave ili telefonom, a njih će u toku dana pozivati volonteri Gradskog štaba za vanredne situacije i obaveštavati ih o pojedinačnom terminu sutrašnje vakcinacije.

Napominjemo da ovo važi samo za četvrtak, 28. januar. O daljoj organizaciji radnog vremena i o tome koji deo populacije će biti vakcinisan javnost i građani će biti blagovremeno obavešteni – obaveštavaju iz Štaba.

Vakcinalni punkt na zatvorenom bazenu Sportskog centra Pirot inače radi od 8 do 18 sati, sa ukupno 12 medicinskih ekipa, po 6 u smeni, a iz Štaba ne objašnjavaju zbog čega je u četvrtak skraćeno radno vreme.

Inače, od početka vakcinacije do 27. januara do 13 sati u Pirotskom okrugu je vakcinisano 5.010 osoba – u Pirotu 3.323, u Dimitrovgradu 643, u Babušnici 477 i Beloj Palanci 567.

Vest preuzeta sa portala „Južne Vesti“