Dimitrovgrad prvi put bira sportiste godine na onlajn način

7

Ni u uslovima, koje je nemetnuo koronavirus, Dimitrovgrad nije želeo da odustane od višedecenijske tradicije izbora najboljeg sportiste i najbolje sportiskinje godine, pa su klubovi za sve kateogorije obuhvaćene izborom, dostavili svoje predloge do 25. januara ove godine u 12:00 sati.

Stručna komisija je već donela odluku ko je najbolji po svim kategorijama koje propozicije izbora predviđaju, a isto tako se odredila i o dodeli posebnih priznanja. Samo obelodanjivanje rezulatata biće u petak, 29. januara u 12:00 časova na svečanosti u Edukativno-obrazovnom centru.

This image has an empty alt attribute; its file name is 317-1024x683.jpg

Kako je za FAR rekao Vasil Andrejev, direktor “Sportsko turističkog centra Caribrod”, izbor će biti direktno prenošen putem lajv-strima (live stream) na fejsbuuk stranici te ustanove, a svi Dimitrovgrađani sem što će moći uživo da prate finale izbora, prvi put mogu direktno da odluče i njegov ishod, jer preko fejsbuka već mogu da glasaju ko je najbolji senior i ko najbolja seniorka u sezoni 2019/2020. dimitrovgradskog spotra.

Glasanje će se zatvoriti 29. januara tačno u podne, a tako dobijeni razulati podrazumevaju i posebna priznanja, jer će se računati kao glasovi publike.

Andrejev je kazao da se nada da manifesatacija, nije nimalo izgubila na draži, a glasanjem pubike dobila je i dodatnu neizvesnost i neku vrstu takmičarskog duha, što je pored ljubavi, osnovni smisao sporta, njegove svake grane i svakog takmičenja, pa i sportista i klubova koji učestvuju u njima.

S. Aleksić

Foto: Stefan Pavić

Vest preuzeta sa portala „Far“