Deseta jubilarna akcija “Da nas bude više”, promocija kalendara neizvesna zbog epidemije koronavirusa

10

Polivalentna patronaža Doma zdravlja, uz podršku opštine Dimitrovgrad i fondacije “Zamisli život” ove godine organizuje desetu jubilarnu akciju “Da nas bude više”. Ova humanitarna kampanja trebalo bi da se održi krajem januara, ali to je prema rečima patronažne sestre Suzane Milev još uvek neizvesno i zavisiće od epidemiološke situacije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 144-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 145-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 146-1024x683.jpg

“Hteli smo da ovu jubilarnu akciju ove godine organizujemo na jedan spektakularan i do sada nezapamćen način, ali nažalost nećemo biti u mogućnosti zbog specifičnosti situacije sa epidemijom koronavirusa i moraćemo da budemo skromniji” – kaže Mileva.

This image has an empty alt attribute; its file name is 147-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 148-1024x683.jpg

Ona navodi da je ove godine štampano 350 kalendara, a na njima se nalazi 39 beba rođenih u 2020. godini.

“Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima koji su sami ove godine slikali svoju decu i bez njihove ogromne pomoći kalendar ne bi ni bio izrađen. Sva prikupljena sredstva od prodaje kalendara takozvane plakete humanosti ići će na račun fondacije “Zamisli život”, a naknadno ćemo odlučiti kome ćemo da pomognemo” – zaključila je Mileva.

A. Todorov

Foto: Polivalentna patronaža Doma zdravlja

The post Deseta jubilarna akcija “Da nas bude više”, promocija kalendara neizvesna zbog epidemije koronavirusa appeared first on Far.

Vest preuzeta sa portala „Far“