Načelnica Pirotskog okruga nova poverenica SNS-a u Pirotu

0
264

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić za poverenika pirotskog odbora SNS imenovao je Draganu Tončić, aktuelnu načelnicu Pirotskog upravnog okruga, čime je automatski razrešen dužnosti dosadašnji poverenik SNS Milan Jovanović.

Od osnivanja Srpske napredne stranke, šefove lokalnih odbora naprednjaka postavlja centrala, pa je tako i ovog puta bilo u pirotskom odboru, bez lokalnih unutarstranačkih izbora. Na čelo SNS u Pirotu, kao i svuda u Srbiji stoji poverenik, a ne predsednik Gradskog odbora.

Umesto Milana Jovanovića, ubuduće će ovu stranačku funkciju obavljati Dragana Tončić, koja se od 2016. godine nalazi na mestu načelnice Pirotskog upravnog okruga.

Ovo je velika čast za mene što sam dobila priliku da vodim tim dobrih i kvalitetnih ljudi u Gradskom odboru Srpske napredne stranke. Trudićemo se u narednom periodu da svi zajedno na najbolji način opravdamo poverenje svih naših sugrađana, koji su nam na prethodnim izborima davali veliku podršku. Sledićemo politiku predsednika Aleksandra Vučića, kako bi svi zajedno stvarali bolje i kvalitetnije uslove za život u Srbiji i Pirotu – rekla je Tončićeva.

Tončićeva je po struci diplomirani ekonomista, a pre funkcije načelnice Okruga radila je 17 godina na poslovima finansija u kompaniji AD Tigar.

Vest preuzeta sa portala „Južne Vesti“