Redakcija Ani press u kompletnom sastavu! Od utorka, 24. novembra, poštujemo mere, radimo od kuće!

13

Poštujući najnovije mere Vlade Republike Srbije, jutros je na sastanku Redakcije naše Medijske kuće odlučeno da se narednih deset dana radi od kuće. Novinari će pratiti sve dogadjaje u gradu, ići na teren kada  je potrebno, čime ćemo obezbediti  aktuelno izveštavanje.

Inače, glassine u gradu, da je četvoro zapšoslenih u našoj  rwedakciji  pozitivno na Korona virus su zlonamerne.

Još 2. novembra naš novinar Milan Mitić, na PCR testu  bio je potzitivan. Mitić je poštovao sve mere, mada nije osećao posebne tegobe. Milanu  Mitiću  je  danas dr. Marina Manić  u Kovid ambulanti zaključila bolovanje i on će od sutra, oseća se odlično,  kao i  Sonja Ćirić, raditi od kuće !  (Informacije da radimo u smanjenom  sastavu objavili smo već u nekoliko navrata)!

Sonja Ćirić je iz predostrožnosti radila od kuće, jer je u oktobru imala odredjene zravstvene probleme, koji su u medjuvremenu sanirani.

Tonski  realizator  Zoran Nikolić, novinari Ivana Stojanov, Biljana Stanković  i Nenad Paunović, nesmetano su  radili do dana  današnjeg, poštujući sve mere rada na  zatvorenom i otvorenom  prostoru.

Dodajemo,  da smo od 2. novembra do danas, radili bez zastoja,  objavili 142 posta,  priloga, vesti, informacija, emisije Presing i Aktuelnosti.   

Toliko o nama!

   A drugi!?

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“