Vaša pitanja! “Prve vesti”; Napuštena česma; Ulica Sedma Gnjilan; Nišavska ulica; Senjak; Konkurs u E Miroglio!

57

S….. C<cs@.com>

Pozdrav Neso,
Pitam se pitam … da li ste Vi sami izabrali da prve 3-4 PRVE vesti na pocetnoj strani portala – svakog dana, budu vezane za kovid virus , ili Vam je neko to nalozio ?
  Smatram, ako ste vec privatni medij i mozete sami odlucivati – zasto ne probate da vesti o kovidu ‘spakujete’ u nekom posebnom podnaslovu pa kome se cita – neka cita. A ostale necete ‘bombardivati’ svakodnevno takvim vestima. Ljudima je zaista dosta tog virusa. Neka higijenski i medicinari rade svoj posao naravno, i neka se bave brojkama i donose mere koje treba , ali samo neka nas postede malo
Pozdrav

    Ovakav predlog stigao je od brojnih naših posetilaca. Ima osnova da otvorimo posebnu rubriku gde ćemo objavljivati  informacije iz ZZJZ. Ionako objavilo često više od 8 postova, koliko zid prima. Hvala za sugestiju. Dogovorićemo na redakciji kada se kompletiramo.

……………………………………………………………………

Mi…..B…@.com>

Prateci Portal video sam izjavu odnosno odgovor g.Svilarova na pitanje o rekonstrukciji cesme u ul Nisavski odred, imam samo jedno pitanje: Zašto? Koliko sam ja upoznat godinama se prica o ispravljanju čuvene krivine kod česme , cak su nekim stanovnicima kuca u blizini bile zabranjene bilo kakve nadogradnje i dogradnje istih bas iz razloga jer se planiralo rusenje istih objekata.

Ako se vec planira sanacija krivine zasto bi izmestali cesmu  zar ne bi bilo bolje da se ista restaurira, deo trotoara iza same cesme nije asfaltiran vec je nasut zemljom, pretpostavljam da su tu neke stepenice koje su vodile do podnozja iste.

Ako već žele da je izmeste eto moze da bude tu u blizini pored zgrada na kraju gde je nekad bio onaj veliki orah i montazne garaze.

Ps. Sve ovo pisem jer sam odrastao tu u dvoristu pored same cesme i vezuju  me lepe uspomene za taj period. 

Pozdrav

Poštovani!

Pouzdano znamo da većina onih koji bi trebalo da čuju Vaš preedlog, da prate naš Portal (iz više razloga) tako da će verujem pročitati. S obzirom da je bilo sličnih pitanja, juče smo baš o tome pitali I Bojana Pešića, načelnika nadležnog Odeljenja u Gradskoj upravi .

Predlog ćemo preneti Slaviši Svilarovu, direktoru JP za planiranje i izgradnju i Zoranu Nikoliću, direkitoru JP „Vodovod i kanalizacija“.

………………………………………………………………………

d………… zi….. <d……@gmail.com>

Dragi gospodine Neso.
Interesuje me jedna informacija u vezi ulice Sedma u novom naselju Gnjilan pa se nadam da cu dobiti odgovor posto jedino Vi imate petlju da postavljate pitanja gradskim vlastima u Pirotu?
Ulica Sedma je pola asfaltirana a pola ulice nije to jest 100 metara otprilike koji vode na glavnu ulicu Ulicu Prva i nije moguce doci do svojih kuca nego se mora ici ulicom ispod glavnog puta gde isto nije asfaltirana ulica i gde je kad padne kisa put katastrofalan, gde se ni autom ne moze ici a kamo li pesice !!!
Moje ime je Dusan Zivkovic bivsi rukometas ORK PIROTA i nije mi jasno zasto se zaobilazi taj problem ili se opet cekaju nekakvi izbori da bi se krenulo sa obecanjima a kad se izbori zavrse problemi ostaju tamo gde su i bili !
Unapred zahvalan na odgovoru !
Puno pozdrava !

Objavljujemo video i fotografije koje ste poslali. Sledeća adresa je JP za planiranje I izgradnju, direktor Slaviša Svilarov.

……………………………………………………………………….

S… P..@yahoo.com>

Poštovani,

da li možete na neki način da se obratite nekom nadležnom u vezi Nišavske ulice, koja se nalazi preko puta hotela Stadion i pomoćnog terena u Naselju Senjak. 

Put koji se nalazi na katastarskoj parceli broj 4191/7 ogradjen je od strane komšije koji je na njemu izgradio pomoćne objekte i samim tim zatvorio pristup putu. S donje strane na katastarskoj parceli broj 4187/1 ne postoji ucrtani put, tako da vlasnici placeva i objekata nemaju nikakav pristup.

Poštovani,

Da li ste upućeni kakva se to firma otvara u zgradi Prvog maja i čime se oni bave? Navodno je iz Nemačke. Rekli su mi da se na kapiji može prijaviti za posao u toj novoj firmi, koja bi započela rad u januaru

Ljubomir Sotirov je rekao da se kapiji Prvog maja dostavljaju prijave za posao u firmi E Miroglio. Drugih konkursa nema.

Što se Modne kuće tiče, nezvanično, dole će biti kladionica, a na spratu prodajni prostor neke kineske firme.

……………………………………………………………..

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“