Gimnazijalac Nemanja Krstić pokrenuo nedeljnik IMMUNITY

32

Nemanja Krstic, učenik drugog razreda Gimnazije Pirot, reditelj filma „Vreme korone“, inspirisan aktuelnom zdravstvenom situacijom, pokrenuo je nedeljnik IMMUNITY. Nemanja je glavni i odgovorni urednik časopisa, grafički dizajner, autor tekstova, kolumnista i direktor fotografije i grafike.

Evo šta Nemanja Krstic kaže tim povodom:
 Ovo je vreme uspostavljanja socijalne distance, ali više nego ikada pre socijalne solidarnosti.Vreme je da, zajedno, ponovo otkrijemo snagu koja proizilazi iz brige za druge.To nam uliva nadu u svetliju budućnost i bolje sutra.Mi smo svedoci da nije baš tako, da je u mesecima kad je ljudskom rukom napravljena svemirska sonda izašla iz Sunčevog sistema i sad juri medjuzvezdanim prostorom, na samoj Zemlji nama ostalo da stavimo maske i sedimo kod kuće.U ovom broju Nedeljnika “IMMUNITY” otkrijte sve o virusu korona.
 
U prvom broju Nedeljnika “IMMUNITY” – prvom specijalizovanom časopisu o virusu korona saznajte – KAKO SE ČOVEČANSTVO BORI SA VIRUSOM?;SOLIDARNOST U DOBA KORONE I STRAHA-NIKAD NE PITAJ ZA KIM ZVONO ZVONI, ONO ZVONI ZA TOBOM, PRVIH 100 DANA KOJI SU OBELEŽILI PANDEMIJU, 29 KASNIJE…..

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“