VAŠA PITANJA! U Velikom Jovanovcu, od Škole do nadvožnjaka, trebalo bi da asfaltiraju Koridori iduće godine!

9

Brojna pitanja, komentari stižu!  Za danas nekoliko! Evo prvog!!

M….Dj…. <…. 9@gmail.com>   

Gospodine Paunovicu kao mestanin sela Veliki Jovanovac ,obzirom da jedini imate hrabrosti da postavljate smela pitanja gradskim vlastima, imao bih i ja jedno pitanje.     

Moje ime je Milan Djordjevic i postavio bih pitanje asfaltiranje puta od skole do nadvoznjaka koji je oko500 metara.Ovaj makadam put je 2 puta zasipan sljunkom ali evo sad posle mesec dana opet su se pojavile rupe sto pokazuje da nije zadovoljavajuce.

Prilkom svakih izbora prvo obecanje je bilo to nase bolno pitanje.Obecanja obecanja ali od asfaltiranja ništa.Iz kojih razloga nas zaobilaze nije nam jasno pa postavljamo to pitanje

   Unapred zahvalan!

 ………………………………………………………………………………….

Milane, dragi, hvala za poverenje. Ne smatram da su ovo “hrabra pitanja”! Problem je možda u tome, što drugi mediji  život gledaju, možda na drugi način!

Evo šta, o ovom problem, kaže Slaviša Svilarov, direktor  JP za planiranje i izgradnju.

Grad je asfaltirao do Škole. Evo da vas podsetim kako je bilo, a bilo je 6. jula 2019. godine .Asfaltirana ulica u Velikom Jovanovcu. Vladan Vasić: Značajna sredstva izdvajamo za seosku infrastrukturu

Od Škole, ovaj deo puta je nasipan, poravnjan kako bi moglo da se bezbednije odvija saobraćaj. E sad, ovo što Vi pitate, to je malo na dugačkom štapu. Gradska uprava je uputila dopis Koridorima da se u plan rehabilitacije puteva za narednu godinu, ubaci i ovih 500 metara.

Odgovora još uvek nema. Tek će biti, menjala se Vlada. Moje intimno mišljenje da bi to mogli da izguraju neki naši bliski novom direktoru Koridora. Čitali ste ko je i možete da pretpostavite.

Da ne idem u detalje.

Lično, znam otprilike ko to može, “jurićemo” ga !

Hvala Vam, javite se!

Tu smo!

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“