Vaša pitanja! Nišavski odred, Sedmi juli, saobraćajni poligon, put za Rasnicu

36

  Nastavljamo. Tu smo, zajedno svakodnevno u nastojanjima da svima u ovom gradu bude bolje !

Stigla su nova pitanja. Izdvojili smo nekkoliko. Neka se čuje, odgovore ćemo objaviti!

…………………………………………………………………………

Poštovani uredniče, 

Pošto ulažete veliki trud da pomognete svojim sugrađanima, želela bih da i ja postavim jedno pitanje.

Da li će nekada doći na red za uređivanje ulica Nišavski odred od česme prema Krupcu? Kolovoz je sve uži, pešaci su veoma ugroženi, bilo je i nesrećnih slučajeva . Intenzitet saobraćaja je veliki, prolaze autobusi za kružni put.Kuće su čak na nižem nivou od kolovoza, jer im  je tako po planu naloženo, zbog predvidjene denivelacije, koja nikad nije uradjena .Pri jačoj kiši voda ulazi u dvorišta .Neophodni su trotoari ,proširenje ulice i uredjenje slivnika .

Predstavnici ove ulice strpljivo čekaju,decenijama čak, ali ne vide nikakav nagoveštaj rešavanja njihovog problema.

Molim Vas za pomoć.

Mirjana Rosić

………………………………………………………………………..

Bio jednom jedan saobraćajni polygon

Prolazim kejom pored poligona i naviru sećanja na neka prosla i lepsa vremena. Kao osnonvci smo dolazili ovde i  teorijski ucili o osnovama sus motora i jedva cekali onaj prakticni deo gde su izvozili onaj traktor iz garaze i ucili nas prvim vozackim sposobnostima … A sad to propada niko ne vodi racuna o tome ili mozda grešim … semafori popadali sami od sebe (ili su nekome od lokalnih dripaca smetali pa su ih izlomili) .  Kopka me jedna stvar samo jel ovo nesto kao i teniski tereni cekaju nekog novog vlasnika koji ce uloziti neke pare i napraviti profit od toga ili je jos uvek vlasnistvo skole Sv. Sava?

………………………………………………………………………….

Problem sa parkiranjem

Postovani,

saljem ovaj mail radi potrage za odgovorom na ovo moje pitanje.

U pitanju je problem sa parkiranjem i ne urdjenog prostora iza ul. 7 Juli koji je vec duzi period veliko ruglo – ne uredjeno. Sve vise se desava da sami stanari ul. 7 Juli i okolnih ulica ne mogu da pronadju mesto gde bi parkirali svoje vozilo.Pa me interesuje da se ovo pitanje prosledi osobi nadleznoj za ovo.Upucen sam da je predsednik opstine tokom pred-izborne kampanje pokazivao dal je bio u pitanju projekat ili ne, sta se desava sa tim i kada mozemo da ocekujemo radove na tom prostoru.

Srdacan pozdrav.

………………………………………………………………………

Gospodine Paun odite na petlju za izlaz prema Dimitrovgradu iz pravca bolnice prema gradu samo onaj ko prolazi cesto tuda zna gde treba da se prestroji jer duze vreme ne tu postoje znaci.. Svako onaj ko se prvi put nadje ce imati porblem da izadje iz grada.. Ista prica je iz pravca Dimitrovgrada po starom mag. putu za ulaz u Pirot kod petlje Rzana..ne postoji niti rasveta a ni znak za ulaz u grad..

…………………………………………………………………………………..

Kale tvrdjava juce!

kula prema sarlaxu
ogoljene zice ! nije bezbedno!
poz

………………………………………………………………………

Poštovani Nešo 

VI lepo rekoste “ sve če si bude “ samo putat  oko Rasnica izgleda nikad!

Pitajte predsednikatog znaje li onuja  knjigu „Upoznaj moj zavičaj „-  nezna, jer iz kancelariju se ne vidi sve. Imamo i mi prirodne lepote, ali nemamo nikoga na funkciju kod njega iz našti kraj pa zatova nesmo  ni zanimljivi, sem kad su izbori. 

Ima još godža ali džabe  sit gladnoga ne veruje. 

Srdačan pozdrav 

Tanja Rasnica 

Ovako izgleda kad pada kiša

……………………………………………………………………

Uredite i kanalizaciju u Milovana Glišića. Pri svakoj jačoj kiši se izliva kanalizacija sa fekalijama u toj ulici i po nekoliko kuća. Ljudi čak više i ne pokušavaju da traže pomoć jer je neće dobiti. Kako reče jednom njihova službenica prilikom protesta: ,,Što se bunite što vam kanalizacija ulazi u kuću?

…………………………………………………………………………..

 Da li je u planovima i rad na vodovodnoj mrezi u ulici Momcila Milutinovica?

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“