Nikola Puača: Kao i u svakom meču, i u Jagodini ćemo igrati da pobedimo

0
161

Fudbaleri Radničkog iz Pirota, koji već pet kola ne znaju za poraz, sutra gostuju u Jagodini gde se sastaju sa istoimenom ekipom. Pirotski tim je do sada pokazao veoma dobru formu, može se reći da je iz utakmice u utakmicu sve bolja, pa je realno očekivati da se i sa ovog gostovanja vrate neporaženi. 

“Jagodina do sada nije poražena na domaćem terenu, medjutim, nekoliko puta sam istakao da mi sa istim ambicijama ulazimo u meč i kad igramo u Pirotu i na strani. Osnovna stvar je, rekao sam igračima, da ponovimo pristup i kvalitet igre iz prethodne utakmice i onda sam siguran u dobar ishod. Mislim da je to model, ali je najvažnije da kvalitet i pristup igri ne budu slabiji u odnosu na utakmicu protiv Budućnosti u prošlom kolu. Faktor sreće jeste važan, negde smo imali sreće, negde ne, ali moramo da pokažemo energiju i želju za pobedom. Od kada sam ovde u svakoj utakmici smo dali gol, ali me brine i što smo u svakoj primili. Možemo da iskorigujemo neke stvari u odbrani i da osvojimo sva tri boda u Jagodini”- kaže Nikola Puača, trener Radničkog.

Kažnjenih igrača u redovima “Belih” nema, jedino će centarfor Đorđijevski biti odsutan zbog obaveza prema svojoj reprezentaciji.Vest preuzeta sa portala „Pirotske Vesti“