10 C
Pirot
sreda, 21. oktobra 2020.
Naslovna LOKALNA SAMOUPRAVA Pirot Pirotska peglana kobasica još jednom ocenjena najvišom ocenom! Pet nagrada za preduzetnike...

Pirotska peglana kobasica još jednom ocenjena najvišom ocenom! Pet nagrada za preduzetnike iz našeg grada

Opšte udruženje preduzetnika Pirot i ove godine učestvovalo je na oceni kvaliteta proizvoda Novosadskog sajma i osvojilo 5 nagrada za Peglanu kobasicu, u kategoriji proizvoda od mesa. Iako se Sajam, zbog predostrožnosti neće održati, ocena kvaliteta proizvoda je uradjena i pokazala je da su pirotski preduzetnici konkrentni, osvojivši četiri medalja i jedno posebno priznanje. 

Kako je rekao Veroljub Mihajlović, predsednik udrženja preduzetnika Pirot, degustacioni centar „Boemska potkovica“ osvojio je Veliku zlatnu medalju i priznanje šampiona kvaliteta. 

Zlatne medalje su osvojili i Agro bašta, kafana „Mrnjak 2“  i preduzetnička radnja „Jelenković DMG“ iz Temske.

Kako je dodao Mihajlović,na Novosadskom sajmu, u proteklih 10 godina, pirotski preduzetnici osvojili su 95 medalja

Svečana dodela nagrada biće organizovana 30.septembra za nagradjene u kategoriji kvalitnih vina. Tada će nagrade biti uručene Vinariji Savić, koja je takodje osvojila  jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju. Za 2.okrobar zakazana je dodela nagrada za kvalitet proizvoda od mesa i mesnih preradjevina.

Mihajlović se osvrnuo i na trenutnu situaciju u udruženju i koliko je trenuto stanje, vezano za COVID 19, otežalo rad udruženja. Najavio i učešće na predstojećem Sajmu etno hrane i pića koji će biti održan od 26. do 29.novembra, a na kojem će učestvovati 15 proizvodjača iz Pirota. 

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“

Plus Online
Plus Onlinehttp://www.plusonline.rs/
Plus Radio je privatni, lokalni , nezavisni Radio, koncipiran da bude urbani, gradski Radio. Program emituje 24 časa, od 7-22 sopstvene produkcije. Muzički sadržaji – isključivo pop i rokenrol.

Most Popular

Vazdušni jastuk putniku u autobusu polomio grkljan

Putnik u autobusu Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk na autobusu pukao...

ZZJZ Pirot: Rezultati pet uzoraka negativni na COVID 19

Vest preuzeta sa portala "Plus Online"

Od pet briseva sa područja Pirotskog okruga svi negativni na kovid 19

Iz Laboratorije Instituta za javno zdravlje Niš stigli su rezultati za 5 uzoraka sa područja Pirotskog okruga i svi su negativni na kovid...

Skorašnji komentari