RRA Jug i Grad Pirot pozivaju na obuku o agroturizmu

47

Obuka o temi Agroturizma “IPARD II program kao instrument finansijske podrške za razvoj agroturizma” biće održana u ponedeljak 28. septembra 2020godine u velikoj sali Skupštine grada Pirota, sa početkom u 10 časova.

Cilj obuke je pojašnjavanje ciljeva i namene IPARD II programa, načina korišćenja i uslova dobijanja sredstava, finansiranja projekata, kontrole, postupaka i pripreme potrebne dokumentacije, za sve zainteresovane korisnike.

Teme:

Pored predstavnika lokalne samouprave na obuci se očekuju i nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava i preduzetnici koji rade u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, kao i drugi zainteresovani subjekti.

Ovaj promotivni događaj će biti organizovan uz poštovanje svih preporuka Vlade Republike Srbije za suzbijanje pandemije virusa Covid 19.

Zbog zdravstvenih mera koje trenutno važe u Republici Srbiji, u zatvorenom i otvorenom prostoru, dozvoljeno je okupljanje grupe od maksimalno 30 osoba, zbog čega je neophodno da, zbog ograničenog broja mesta, svoje učešće potvrdite putem telefona 060/5600180 ili putem mejla na adresu: officepirot@rra-jug.rs najkasnije do 25. 09. 2020. godine.

Agenda:

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“