10 C
Pirot
četvrtak, 22. oktobra 2020.
Naslovna LOKALNA SAMOUPRAVA Dimitrovgrad Opština Dimitrovgrad poziva građane da daju predloge za budžet

Opština Dimitrovgrad poziva građane da daju predloge za budžet

Na šta treba potrošiti novac svih građana i koje projekte treba uvrstiti u budžet Opštine za sledeću, 2021, godinu, pitanje je koje je građanima javno uputio predsednik Opštine Vladica Dimitrov, a od građana očekuje da se uključe u proces planiranja budžeta ove opštne.

Opština Dimitrovgrad započela je sa izradom nacrta budžeta za 2021. godinu, te pozivaju građane da daju svoje predloge kako treba i na šta potrošiti novac svih građana.

Želimo da i Vas uključimo u predlaganje i izbor projekta koji će biti finansirani javnim sredstvima, a koji imaju za cilj da život u našoj opštini učine kvalitetnim i lepšim. Sa željom da zajedničkim snagama poboljšamo život u našoj Opštini, unapred Vam se zahvaljujem na saradnji – kaže u pozivu Dimitrov.

Svoje ideje građani mogu dostaviti od 25. septembra do 10. oktobra godine na mejl [email protected]

Vest preuzeta sa portala „Južne Vesti“

Južne Vesti
Južne Vestihttps://www.juznevesti.com/
Južne vesti su prvi regionalni info portal koje podiže nivo svesti građana južne Srbije i razumevanja o aktuelnim pitanjima u tom delu zemlje kroz prikupljanje i distribuciju informacija, istraživanja i analitičko novinarstvo.

Most Popular

Vazdušni jastuk putniku u autobusu polomio grkljan

Putnik u autobusu Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk na autobusu pukao...

ZZJZ Pirot: Rezultati pet uzoraka negativni na COVID 19

Vest preuzeta sa portala "Plus Online"

Od pet briseva sa područja Pirotskog okruga svi negativni na kovid 19

Iz Laboratorije Instituta za javno zdravlje Niš stigli su rezultati za 5 uzoraka sa područja Pirotskog okruga i svi su negativni na kovid...

Skorašnji komentari