10 C
Pirot
četvrtak, 22. oktobra 2020.
Naslovna VESTI Južne vesti Dve osobe preminule od korone u Srbiji, situacija na jugu stabilna

Dve osobe preminule od korone u Srbiji, situacija na jugu stabilna

Za poslednja 24 sata u Srbiji su registrovana nova 82 slučaja zaraze, dok su 2 osobe preminule od posledica korona virusa. Situacija na jugu je slična poput jučerašnje, a u Vranju je zabeležen značajniji pad broja hospitalizovanih i pozitivnih na kovid.

U kovid bolnicama Kliničkog Centra Niš trenutno je hospitalizovano, kako saopštavaju iz ove ustanove, ukupno 38 pacijenata, a kod 8 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa korona. U odnosu na jučerašnji dan – 4 pacijenata je više na lečenju i 1 više je pozitivan.

Situacija u leskovačkoj kovid bolnici je slična kao i juče, trenutno je hospitalizovano 6 pacijenata, što je jedan više u odnosu na juče, a 1 pacijent je pozitivan na korona virus.

Nepromenjeno je stanje u Surdulici – 11 hospitalizovanih i 9 pozitivnih, dok se, prema podacima Kliničkog centra Niš, situacija popravlja u Vranju.

U 3 kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje ukupno je hospitalizovano 17 pacijenta. Kod 6 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa – saopštavaju iz KC Niš.

Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji na korona virus testirano je 6.877 osoba, a registrovana su 82 nova slučaja zaraze.

Na respiratorima je 21 pacijent.

Vest preuzeta sa portala „Južne Vesti“

Južne Vesti
Južne Vestihttps://www.juznevesti.com/
Južne vesti su prvi regionalni info portal koje podiže nivo svesti građana južne Srbije i razumevanja o aktuelnim pitanjima u tom delu zemlje kroz prikupljanje i distribuciju informacija, istraživanja i analitičko novinarstvo.

Most Popular

Vazdušni jastuk putniku u autobusu polomio grkljan

Putnik u autobusu Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk na autobusu pukao...

ZZJZ Pirot: Rezultati pet uzoraka negativni na COVID 19

Vest preuzeta sa portala "Plus Online"

Od pet briseva sa područja Pirotskog okruga svi negativni na kovid 19

Iz Laboratorije Instituta za javno zdravlje Niš stigli su rezultati za 5 uzoraka sa područja Pirotskog okruga i svi su negativni na kovid...

Skorašnji komentari