10 C
Pirot
sreda, 21. oktobra 2020.
Naslovna VESTI Južne vesti Izložba grafika i crteža u pirotskoj Galeriji

Izložba grafika i crteža u pirotskoj Galeriji

Svoje radove nastale u okviru istraživanja na doktorskom projektu Akademije umetnosti novosadskog Univerziteta, Piroćancima će predstaviti umetnica Jasna Gulan Ružić.

  Izložba grafika i crteža Pomeranje centra i paradoks kretanja predstavlja 3. fazu istraživanja i biće prikazana u Galeriji „Čedomir Krstić“ od petka, 18. septembra do 2. oktobra.

  Otvaranje izložbe zakazano je za 19 sati.

  Podsećamo, kako kažu u Galeriji, prilikom dolaska u izložbeni prostor, od posetilaca, čiji će broj biti ograničen, se očekuje da imaju na sebi zaštitne maske i rukavice i poštuju propisanu udaljenost.

  Vest preuzeta sa portala „Južne Vesti“

  Južne Vesti
  Južne Vestihttps://www.juznevesti.com/
  Južne vesti su prvi regionalni info portal koje podiže nivo svesti građana južne Srbije i razumevanja o aktuelnim pitanjima u tom delu zemlje kroz prikupljanje i distribuciju informacija, istraživanja i analitičko novinarstvo.

  Most Popular

  Vazdušni jastuk putniku u autobusu polomio grkljan

  Putnik u autobusu Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk na autobusu pukao...

  ZZJZ Pirot: Rezultati pet uzoraka negativni na COVID 19

  Vest preuzeta sa portala "Plus Online"

  Od pet briseva sa područja Pirotskog okruga svi negativni na kovid 19

  Iz Laboratorije Instituta za javno zdravlje Niš stigli su rezultati za 5 uzoraka sa područja Pirotskog okruga i svi su negativni na kovid...

  Skorašnji komentari