10 C
Pirot
sreda, 21. oktobra 2020.
Naslovna LOKALNA SAMOUPRAVA Pirot Pirotske “sirene” odlične na Trofeju Novog Sada

Pirotske “sirene” odlične na Trofeju Novog Sada

Ovog vikenda održan je Međunarodni turnir ,,9. TROFEJ NOVOG SADA,, takmičenje u ritmičkoj gimnastici u individualnim vežbama A, B i B light programa.
Tri takmičarke Kluba ritmičke gimnastike ,,SIRENE“ nastupile su u B programu u individualnim vežbama. Učestovalo je 146 takmičarki iz Srbije i Bosne.

U individualnom programu naše devojčice su imale dobre nastupe sa novim vežbama i postigle odlične rezultate u različitim uzrasnim kategorijama.

Iva Mančić u kategoriji kadetkinja 2008. nastupala je sa vijačom i okitila se zlatnom medaljom, u višeboju zauzela je 4. mesto, u vežbi bez rekvizita Kristina Stoimenov u kategoriji pionirki 2010. zauzela je odlično 4. mesto i Dunja Stamenović u kategoriji pionirki 2009. u veoma jakoj konkurenciji 8. mesto.

Devojčice su imale priliku da vide naše reprezenativke Srbije A programa i uživaju u njihovim nastupima. Samo učešće na ovom takmičenju predstavlja veliki uspeh.
Narednog vikenda naš Klub očekuje Državno takmičenje B programa u individualnim vežbama, predstavićemo se sa 7 devojčica u različitim uzrasnim kategorijama.Vest preuzeta sa portala „Pirotske Vesti“

Pirotske Vesti
Pirotske Vestihttp://www.pirotskevesti.rs/
Pirotske vesti su info portal koji na jednom mestu prezentuje sve relevantne medijske objave o aktuelnim dešavanjima u Pirotu i okolini.

Most Popular

Vazdušni jastuk putniku u autobusu polomio grkljan

Putnik u autobusu Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk na autobusu pukao...

ZZJZ Pirot: Rezultati pet uzoraka negativni na COVID 19

Vest preuzeta sa portala "Plus Online"

Od pet briseva sa područja Pirotskog okruga svi negativni na kovid 19

Iz Laboratorije Instituta za javno zdravlje Niš stigli su rezultati za 5 uzoraka sa područja Pirotskog okruga i svi su negativni na kovid...

Skorašnji komentari