„Sirene“ postigle odličan uspeh na Međunarodnom takmičenju u Novom Sadu

14

U subotu, 12.septembra održan je Međunarodni turnir „9.TROFEJ NOVOG SADA“ takmičenje u ritmičkoj gimnastici u individualnim vežbama A,  B i B light programu.

Tri takmičarke Kluba ritmičke gimnastike ,,SIRENE“ nastupile su u B programu u individualnim vežbama.Učešće je uzelo 146 takmičarki iz Srbije i Bosne.

U individualnom programu naše devojčice su imale dobre nastupe sa novim vežbama i postigle odlične rezultate u različitim uzrasnim kategorijama. Iva Mančić u kategoriji kadetkinja 2008. nastupala je sa vijačomi okitila se zlatnom medaljom, u višeboju zauzela je 4. mesto,u vežbi bez rekvizita Kristina Stoimenov u kategoriji pionirki 2010. zauzela je odlično 4. mesto i Dunja Stamenović u kategoriji pionirki 2009. u veoma jakoj konkurenciji 8. mesto. Devojčice su imale priliku da vide naše reprezentativke Srbije A programa i uživaju u njihovim nastupima. Samo učešće na ovom takmičenju predstavlja veliki uspeh.

Narednog vikenda naš Klub očekuje Državno takmičenje B programa u individualnim vežbama, predstavićemo se sa 7 devojčica u različitim uzrasnim kategorijama.

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“