10 C
Pirot
sreda, 21. oktobra 2020.
Naslovna LOKALNA SAMOUPRAVA Pirot Sekcije Doma kulture još uvek ne rade

Sekcije Doma kulture još uvek ne rade

Zbog epidemiološke situacije Dom kulture Pirot obustavio je rad sekcija od 15. marta. Miško Ćirić direktor kaže da sekcije još uvek ne rade i da je u planu da do kraja meseca čuju mišljenje polaznika sekcija i naprave dogovor kako će dalje raditi.  

Iako Dom kulture nije realizovao brojne aktivnosti, zaposleni su prethodnih meseci imali dosta posla. Prema rečima direktora za ovu godinu nisu planirali velike investicije, ali je bilo obaveza oko redovnog održavanja. Sređivali su prostorije za vežvanje polaznika sekcija, zidove i drugo kako bi poboljšali uslove za rad, naveo je Ćirić.

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“

Plus Online
Plus Onlinehttp://www.plusonline.rs/
Plus Radio je privatni, lokalni , nezavisni Radio, koncipiran da bude urbani, gradski Radio. Program emituje 24 časa, od 7-22 sopstvene produkcije. Muzički sadržaji – isključivo pop i rokenrol.

Most Popular

Vazdušni jastuk putniku u autobusu polomio grkljan

Putnik u autobusu Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk na autobusu pukao...

ZZJZ Pirot: Rezultati pet uzoraka negativni na COVID 19

Vest preuzeta sa portala "Plus Online"

Od pet briseva sa područja Pirotskog okruga svi negativni na kovid 19

Iz Laboratorije Instituta za javno zdravlje Niš stigli su rezultati za 5 uzoraka sa područja Pirotskog okruga i svi su negativni na kovid...

Skorašnji komentari