Pirotski prvoligaš se kompletira. Stigli Flanigen, Djonlić, vratio se Penda, čekaju se Raške i Dragović ! Večeras protiv Zemuna u Boru!

11

Pirotski prvoligaš u košarci uveliko se priprema za najkvalitetnije takmičenje u istoriji ovog Kluba. G.vredni predsednik Dušan Dimitrijević I njegovi saradnici zajedno sa Lazarom Rašićem sportskim direktorom i Markom Spasićem, trenerom, u protekom priodu uradili su mnogo na jačanju ekipe. Vratio se Nikola Džonlić, Lazar Rašić će se priključiti ekipi, a sa njim iz ekipe Zemuna u basketu 3×3 došao je i Bogdan Dragović. U Pirot je stigao i Miloš Vranješ, ponikao u Partizanu, bio na univezitetu u SAD, igrao u Slovačkoj. Najzvučnije pojačanje, košakaš koji je skrenuo posebnu pažnju je Demont Flanigen, Amerikanac iz Kalifornije. Prvi košarkaš iz SAD.

Juče smo bili na treningu našeg tima. Čuo se samo glas Marka Spasića I lupanje lopte o pod .

Nešto kasnije ,iznenadjenje, pojavio se Svetislav Pešić Kari, sa Dušanom Dimitrijevićem predsednikom. Pozdravio je košakaše, uz njihov aplauz i ćaskao sa Dimitrjevićem i Slobodanom Djelevićem sekretarom kluba.

Marko Spasić je zadovoljan. Roster je dobro popunjen, radi se dva puta dnevno. 

Dušan Dimitrijević i njegovi saradnici ulaze sa ekipom u istoriju. Igrć se u „dobrom društvu“. Treba obezbediti sve uslove za nesmetano takmičenje .

Zahvaljujući razumevanju Marka Spasića, Vranješa i Flanigana ,,ukrali,, smo na nekoliko minuta. Miloš Vranješ , bio je u dvostrukoj ulozi .

Dok je trajala ,,igra pod obručima, uživali smo u prilici da zabeležimo detalje sa treninga.

Pri kraju treninga analiza I priprema. Naš tim u ubotu igra u Boru  drugu utakmicu ( prvu pre neki dan u Aleksincu) protivnik je izutetno kvalitetan tim Zemuna. Ova ekipa je na pripremama na Borskom jezeru

  Za nekoliko dana bićemo u prilici da vidimo košarkaše Pirota u Hali Kej.

 Srećno momčine !

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“