„IMT“ vodi, Radničkom poništen gol!

13

Prva liga Srbije
4.kolo, Stadion IMT

Igra se bez prisustva publike

Novi Beograd: IMT – Radnički 1:0, posle 1.poluvremena

Subota, 5. septembar 2020. godine, 16,30 h

Radnički: Trkulja, Kostić Milutinović, Jaćimović, Dojkić, Mančić, Adžibaba, Tolić, Marković, Edoa, Petrović, Mirković.
Rezerve: Ilić, Mijalković, Milanović, Petrov, Momić, Milenković, Milošević
Sudije: Nikola Petrović (Šajkaš), Ilija Lovre (Novi Sad), Nikola Obradović (Rača), četvrti sudija Dušan Pančić (Karavukovo)
Delegat: Novak Kostrešević
Posmatrač: Dragomir Stanković (Beograd)

Meč je počeo po veoma toplom i sparnom vremenu. Međutim, to igračima u prvih dvadesetak minuta, odnosno do odlaska na jednominutno osveženje koje je odobrio sudija, nije smetalo.

Prvi su u 6. minutu pripretili gosti preko Mirkovića koji je na sredini terena prihvatio jednu dubinsku loptu poslatu iz odbrane, vukao je loptu i dva igrača na leđima do ivice šesnaesterca, snažno šutirao ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.
Već u sledećem napadu domaći su promašili zicer. Napadač domaćih izašao je sam pred Trkuljom, šutirao po zemlji, lopta je pogodila stativu.

Sve do 36. minuta nije bilo značajnijih dešavanja, a onda je Kostić Milutinović jednu odbijenu loptu zahvatio prelepim volejom, lopta je završila iza leđa golmana ali je pomoćni sudija negde video ofsajd poziciju i poništio pogodak.
Dok su se igrači radničkog bunili oko poništenog gola, domaći su izveli brz napad, šutirao je napadač iskosa s desne strane, Dojkić je blokirao taj šut ali je lopta na kraju prešla gol liniju.
IMT od 38. minuta vodi sa 1-0.
Prvo poluvreme završeno je posle dvominutne nadoknade, rezultat se nije menjao.

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“