10 C
Pirot
sreda, 21. oktobra 2020.
Naslovna LOKALNA SAMOUPRAVA Pirot Naredne sedmice prve radne sednice Gradske skupštine i “pirotske vlade”!

Naredne sedmice prve radne sednice Gradske skupštine i “pirotske vlade”!

   Posle konstituisanja Gradske skupštine i izbora nove “Gradske vlade”, naredne sedmice zakazane su i prve sednice.

   Na prvoj radnoj sednici  Skupštine grada odlučivaće se o prestanku mandata  odbornika koji preuzimaju druge poslove u gradskoj administraciji. Samim tim biće I potvrdjeni mandati odbornika koji će ih zameniti. Na dnevnom redu su i Završni  račun Budžeta za 2019. godinu  i izvršenje Odluke o budžetu grada za prvih šest meseci ove godine.

     Odbornici će razmatrati i teme iz tekućih aktivnosti, koje će najpre  biti na dnevnom redu Gradskog veća.

  Izdvajamo  Plan detaljne regulacije u zoni petlje “Pirot Istok”, Odluka o usvajanju Koncesionog akta za poveravanje delatnosti gradsko-prigradskog saobraćaja na teritoriji grada Pirota.

  Većnici će razmatrati i proslediti odbornicima na  eventualno usvajanje Izveštaj o radu PU “Čika Jova Zmaj”  kao i Izveštaje o radu sa finansijskim izveštajem  javnih preduzeća za 2019. godinu , kao i Odluka o Osnivačkom aktu Apoteke Pirot  i saglasnosti na izmenu Statuta i usaglašavanja sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti.

    Na ovoj sednici razmatraće se i dokumenti Odeljenja za vanredne situacije, Vodova i kanalizacije, rang lista prijave na konkurs za bespovratno sufinansiranje  radova na održavanju fasada u ovoj godini, prigovor preduzeća Zlatko Jovanović i rešenje o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve .

   Sednica Gradskog veća je 7.septembra u 10 časova. Prva radna sednica Gradske skupštine zakazana je za sredu 9.septembra  u 10 časova.

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“

Plus Online
Plus Onlinehttp://www.plusonline.rs/
Plus Radio je privatni, lokalni , nezavisni Radio, koncipiran da bude urbani, gradski Radio. Program emituje 24 časa, od 7-22 sopstvene produkcije. Muzički sadržaji – isključivo pop i rokenrol.

Most Popular

Vazdušni jastuk putniku u autobusu polomio grkljan

Putnik u autobusu Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk na autobusu pukao...

ZZJZ Pirot: Rezultati pet uzoraka negativni na COVID 19

Vest preuzeta sa portala "Plus Online"

Od pet briseva sa područja Pirotskog okruga svi negativni na kovid 19

Iz Laboratorije Instituta za javno zdravlje Niš stigli su rezultati za 5 uzoraka sa područja Pirotskog okruga i svi su negativni na kovid...

Skorašnji komentari