Iako bez četvorice fudbalera, Dejan Čelar očekuje da njegov tim ne izgubi na Novom Beogradu!

12

Prva liga Srbije

4.kolo

Beograd  : IMT – Radnički Pirot

Danas je održana Konferencija za novinare na kojoj je Dejan Čelar, za novinare koji ne svraćaju na Stadion kraj Nišave tokom sedmice, rekao karakteristične detalje pre puta u Beograd.

Čelar je raportirao . Situacija je “crno – bela”!

“Bonus” Kamenović,  u prvim minutima meča protiv Grafičara  zadobio je rupturu  zadnje lože . Još jedan ,,bonus,, Vukan Djordjević još uvek radi sa strane, očekuje se da bude spreman za narednu utakmicu.  Neca Petrov, standardni u timu, je rovit, oporavlja se, pitanje je da li će i putovati. Marko Djordjijevski je u sastavu selekcije Severne Makedonije  do 21. godine . Poraženi su juče od Španije u Skoplju golom iz penala. U utorak,8. septembra gostuju Farskim ostrvima. Dakle, dve utakmice bez ubojitog centarfora. 

Strahinja Petrović  oporavio  se posle  preloma noge i predsatavljaće  veliko pojačanje. Nemanja  Milošević, koji je poslednji stigao u Radnički  priključio se  treninzima, postoji mogućnost da bude u kombinaciji.

Znajući Dejana Čelara, njegov iskren i potpuno otvoren i jasan odnos prema fudbalskoj igri, primetili smo ovog puta , da je i on, kao I mnogi koji žele časnu igru, donekle ,,otvorio dušu,, i ponešto rekao.

Da verujemo, da će ovo biti samo fudbalsko nadmetanje u kojem će pobedjivati bolji tim!

Fudbaleri Radničkog , u petak popodne putuju na Novi Beograd gde u subotu igraju meč 4.kola.

Sa utakmice će izveštavati naš saradnik Goran Tričković. Iz beogradskog  Kluba izuzetno korektno prihvatili su naše zahteve. Tričković će imati priliku da pre utakmice uradi sve postavljene zadatke.

  

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“