10 C
Pirot
četvrtak, 22. oktobra 2020.
Naslovna HUMANOST Naša sugrađanka pronašla i privremeno udomila povređenog psa. Molba vlasnicima, ako ih...

Naša sugrađanka pronašla i privremeno udomila povređenog psa. Molba vlasnicima, ako ih ima, da se jave i preuzmu psa

Na molbu naše sugrađanke Slađane Ćirić objavljujemo apel da se jave vlasnici psa sa fotografije, koga je ova naša humana sugrađanka pronašla povređenog i privremeno udomila.

-Poštovani, obraćam Vam se sa velikom molbom, više puta sam se obraćala i uvek ste imali razumevanje. Hvala što postojite takvi kakvi jeste. Opet je pas u pitanju. Možete li da objavite sliku psa koga sam privremeno udomila, pas više od mesec dana luta, možda ga neko izgubio. Možda ga vlasnik traži. Pas ima neku povredu koju ću ja danas sa veterinarom da rešim, videćemo da li je čipovan, pa da tako tražimo vlasnika, ali ako nije čipovan, onda vaša objava može da pomogne. Psa sam pronašla prema selu Sopot. To je moja molba, hvala unapred-navodi se u mejlu koji je stigao Pirotskim vestima.

Vlasnici psa mogu da se jave na email adresu sladjanaciric@yahoo.com.

 Vest preuzeta sa portala „Pirotske Vesti“

Pirotske Vesti
Pirotske Vestihttp://www.pirotskevesti.rs/
Pirotske vesti su info portal koji na jednom mestu prezentuje sve relevantne medijske objave o aktuelnim dešavanjima u Pirotu i okolini.

Most Popular

Vazdušni jastuk putniku u autobusu polomio grkljan

Putnik u autobusu Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk na autobusu pukao...

ZZJZ Pirot: Rezultati pet uzoraka negativni na COVID 19

Vest preuzeta sa portala "Plus Online"

Od pet briseva sa područja Pirotskog okruga svi negativni na kovid 19

Iz Laboratorije Instituta za javno zdravlje Niš stigli su rezultati za 5 uzoraka sa područja Pirotskog okruga i svi su negativni na kovid...

Skorašnji komentari