Počinje sa radom bioskop pirotskog Doma kulture

0
28

Nakon odluke nacionalnog Kriznog štaba da se dozvole kulturne manifestacije sa publikom, pirotski Dom kulture otvara vrata za posetioce bioskopa od četvrtka, 3. septembra. U toku ovog meseca na repertoaru će biti 4 ostvarenja i sve projekcije počinju od 20 sati.

Projekcijom filma Novi mutanti u četvrtak, 3. septembra, pirotska publika će opet moći da vidi najnovije svetske filmske hitove na velikom platnu, a projekcije filmova će se održavati uz poštovanje svih mera bezbednosti i uz smanjeni kapacitet bioskopske sale.

Kako kažu u Domu kulture, mere prevencije obuhvataju obavezno nošenje maski za sve zaposlene i posetioce i poštovanje propisane fizičke distance, obaveznu dezinfekciju ruku na ulazu u bioskopsku salu i zabranjeno unošenje hrane.

Dozvoljen broj posetilaca po projekciji je 100, a dozvoljeni redovi za sedenje u bioskopskoj dvorani su 1, 3, 5, 6, 8, 10, 12 i 14. Svako drugo sedište u dozvoljenim redovima za sedenje mora biti slobodno osim za članove istog domaćinstva – kažu u Domu kulture.

Novi mutanti prikazivaće se od 3. do 9. septembra, od 10. do 16. septembra na programu će biti film Mulan, zatim od 17. do 23. triler Van kontrole, a od 24. septembra do kraja meseca ruski film Hotel Beograd.

Projekcije svih filmova do kraja meseca su od 20 sati.

Vest preuzeta sa portala „Južne Vesti“