Počinje sa radom bioskop pirotskog Doma kulture

14

Nakon odluke nacionalnog Kriznog štaba da se dozvole kulturne manifestacije sa publikom, pirotski Dom kulture otvara vrata za posetioce bioskopa od četvrtka, 3. septembra. U toku ovog meseca na repertoaru će biti 4 ostvarenja i sve projekcije počinju od 20 sati.

Projekcijom filma Novi mutanti u četvrtak, 3. septembra, pirotska publika će opet moći da vidi najnovije svetske filmske hitove na velikom platnu, a projekcije filmova će se održavati uz poštovanje svih mera bezbednosti i uz smanjeni kapacitet bioskopske sale.

Kako kažu u Domu kulture, mere prevencije obuhvataju obavezno nošenje maski za sve zaposlene i posetioce i poštovanje propisane fizičke distance, obaveznu dezinfekciju ruku na ulazu u bioskopsku salu i zabranjeno unošenje hrane.

Dozvoljen broj posetilaca po projekciji je 100, a dozvoljeni redovi za sedenje u bioskopskoj dvorani su 1, 3, 5, 6, 8, 10, 12 i 14. Svako drugo sedište u dozvoljenim redovima za sedenje mora biti slobodno osim za članove istog domaćinstva – kažu u Domu kulture.

Novi mutanti prikazivaće se od 3. do 9. septembra, od 10. do 16. septembra na programu će biti film Mulan, zatim od 17. do 23. triler Van kontrole, a od 24. septembra do kraja meseca ruski film Hotel Beograd.

Projekcije svih filmova do kraja meseca su od 20 sati.

Vest preuzeta sa portala „Južne Vesti“