Milica Golubović : Do kraja nedelje raspisivanje javne nabavke za rekonstrukciju Opšte bolnice. Vrednost radova prve faze više od 3 miliona evra

11

Pirotska Opšta bolnica će, nakon svih peripetija konačno biti rekonstruisana. Danas je u Graskoj upravi grada Pirota stiglo odobrenje Ministrastva finansija za raspisivanje javne nabavke. Milica Golubović, pomoćnica gradonačelnika za vanprivredu, ekskluzivno za portal Plus online, najavila je raspisivanje javne nabavke do kraja ove nedelje, te da će tako početi proceduru za odabirom najboljeg izvodjača radova.  

Početak radova predvidja se za dva meseca, a prva faza će obuhvatati energetsku sanaciju objekta, zamenu spoljašnje stolarije.Sami radovi neće remetiti standardni rad bolnice.

Vrednost prve faze radova na rekonstrukciji i sanaciji objekta biće 320 miliona dinara bez PRV-a. Kako je Golubovićeva rekla, dok se budu izvodili radovi na prvoj fazi, u planu je priprema projektne dokumentacije za drugu fazu radova.

Na izradi dokumentacije za ovu kapitalni investiciju, radilo se protekle 2 godine, naglašava ona.

Inače, Milica Golubović, jedini je pomoćnik gradonačelnika Pirota koji će obavljati tu funkciju i u novom sazivu gradske uprave.

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“