VIDEO: Branislav Vasov izneo program obeležavanja Dana opštine Dimitrovgrad

0
165

Branislav Vasov, zamenik predsednika Skupštine opštine, održao je konferenciju za novinare na kojoj ih je upoznao sa okvirnim programom obeležavanja 21. septembra, Dana opštine Dimitrovgrad.

On je rekao da će zbog epidemiološke situacije program biti drugačiji nego ranijih godina i da će se gosti obraćati video linkom.

Vasov je naglasio da će se i ove godine, povodom Dana opštine, dodeliti opštinske nagrade i priznanja i da je rok za dostavu predloga 4. septembar, kao i da se predlozi mogu dostaviti direktno na pisarnici ili preko sajta Skupštine opštine.

Nagrade i priznanja dodeljuju se pojedincima, preduzećima, ustanovama, organizacijama, udruženjima, mesnim zajednicama, državnim organima, grupi građana, drugim zainteresovanim organima i organizacijama, kao i naučnim, kulturnim i drugim radnicima koji su dali svoj doprinos za razvoj ili afirmaciju opštine Dimitrovgrad.

Svečana sednica će biti održana 21. septembra u sali Centra za kulturu, a broj lica biće ograničen – najviše 145, rekao je Vasov.

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelj i montaža: Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
avgust 2020

Vest preuzeta sa portala „Far“