Kamera ne miruje! Život! Od svega pomalo, LEPO, ali i…

0
58

Da, kamera nije mirovala i ovih dana. Da budem jasniji, kamera nikada „ne spava“! Kao što i za novinara nema sna! „Budan je i kada drema“!

 Šalu na stranu, nastojimo da zajedno sa vama budemo svuda i beležimo sve ono što može da bude interesantno. Da bude LEPO, interesantno, ali i da skreće pažnju.

   Ajde najpre da bude LEPO!

……………………………………………………………………………………………………..

„Vratile se rode“

   Naš prijatelj M. Ć. Poslao nam je pre neki dan fotografije koje imaju divnu popruku. Neka da Bog da bude tako, da nam rode poprave ,,krvnu sliku,,!

………………………………………………………………………

„Nova vožnja“

    Na terenima kod Hale Kej „sleteo“ je autodrom. Sećam se, ranije, tu oko prvog maja baza je bila u centru grada. Sada je u delu grada gde se trenutno okuplja i najviše dece. Pravo mesto! Dobrodošao. Muzika tiha, odjekuje ono zvono kao znak da vožnja kreće.

……………………………………………………………………………………………………….

Da se ne „ukanalimo“! 

Još jedno LEPO. Došlo vreme da se kanal oko Gradića ponovo „okupa“. Nije lako, ali, ako znamo kako je nekada bilo, ovo što je uradio pre neku godinu Kiomunalac, uđlo je u istoriju.  Bravo!

 Video Kanal oko Gradića

……………………………………………………………………………………………………….

„U katanac sam te zaključala!“

Nekada je to baš bilo interesantno. Imam utisak da su mladi sada praktičniji i da osećanja  iskazuju na savremenije načine. Ovo, izgleda, ostaje kao LEPA uspomena. A i katanci malo izgubili boju! Da verujemo da je ljubav i dalje „čvrsto zaključana“!

……………………………………………………………………………………………………………

„Pirotska struja“

   Ne znamo u kojoj fazi je remont, da li je završen, jer se i dalje se teško ulazi u HE Pirot. Tek videli smo da je juče Nišava ponovo „velika reka“ bistra kao suza! Očekujemo, s obzirom na visoke temperature koje se najavljuju, da ponovo objavljujemo   kada se pravi „pirotska struja“!

……………………………………………………………………………………………………….

„Džubre“

 E sad, ono drugo. Najpre nekoliko fotografija koje same za sebe govore. „Brez besed“, što kažu braća Slovenci.

 Ove slike iz Slavinje poslao nam je naš prijatelj Dule.

………………………………………………………………………………………………………….

„Ni kost glodje…“

  O tome da Kejom idem svakodnevno neću. Ali hoću još jednom, ili dva puta o teniskim terenima. I hoću i dalje, sve dok se „trava ne okosi“ sa terena, ovaj kompleks ne uljudi, a Grad reši da ono „ni kost glodje…“ konačno razreši time što će objaviti JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO i dati nekome ko će brinuti. 

U želji da vidite kako korov napreduje, video materijale sam snimio „samo“ u dve šetnje.

 Teniski tereni  11. avgusta

    I nešto kasnije, posle nedavnih obilnih kiša, bila je subota, 18. avgust.

………………………………………………………………………

  To je za danas. Šaljite nam slike. I LEPO i sve ostalo.

 Život!!!

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“