Posle bolje igre, pirotski tim evrogolom Kostića Milutinovića poveo, domaći izjednačili pred kraj prvog poluvremena!

0
67

Prva liga

2.kolo

Sremska Mitrovica : Radnički – Radnički Pirot      ( 1:1)

 Radnički Pirot : Trkulja , Marković, Mančić, Adžibaba, Kostić Milutinović, Dojkić, Tolić, Mirković, Petrov, Djordjevski, Edua,

Rezerve : Ilić, Mijalković, Kamenović, Momić, Milenković, Jaćimović,  Milanović

   Utakmicu pratimo na BET NET 365. Pirotski tim bolji u prvom poluvremenu. Podatak, posed lopte 61:39 za Radnički. Gosti su imali i veći broj napada i dobrih prilika.

    U 37. minutu  Aleksa Kostić  Milutinović postigao je evro gol! Sa 25 metara precizan udarac, parabola, golman nije uspeo da reaguje.

       Iako su u svemu bili bolji od domaćina, kontrolisali igru i delovali kao tehnički i taktički bolja ekipa, fudbaleri Dejana Čelara su u 44. minutu primili izjednačujući pogodak.

   Čelar je donekle promenio ekipu. Na golu je Marko Trkulja, koji je u četvrtak stigao u Pirot. Iskusni golman. Na poziciji desnog beka je mladi Marković, Mirković igra sa Tolićem i Adžibabom na sredini. Petrov je na svojoj prirodnoj poziciji napred na desnoj strani, Edua je levo i u Ščicu Djordjevski. Standardni vezni igrač Milenković je na klupi.

   Marko Djordjevski u 41. minutu imao je priliku da poveća prednost. Dobar udarac sa 16 metra, lopta je pogodila prečku!!!

  U finišu, domaći su posle nekoliko napada i izvedenih kornera, posle centaršuta sa leve strane udarcem sa desetak metara izjednačili.

 Igra  se po veoma toplom vremenu, temperatura preko 30 stepeni.

Čelar je u nastavku povukao dva očekivana poteza. Umesto mladih igrača, Markovića i Adžibabe, uveo iskusne  Jaćimovića i Bagzija Milenkovića.

 Domaći su krenuli u nastavku ofanzivnije i opasnije po gol pirotskog tima. Gosti igraju zrelije, bolje u organizaciji igre. Dobar napad Piroćanaca u 54.minut, Mitrovčani su u poslednjem trenutku izbacili loptu u korner.

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“