Ujedinjeni za Nikolin osmeh! Piroćanci u velikom broju pazarili na Humanitarnom bazaru

0
76

Danas, ako ste šetali gradom, niste mogli, a da ne primetite akciju koju su organizovale članice facebook stranice “Mame Piroćanke“ za pomoć našem sugradjaninu Nikoli koji boluje od teške bolesti i hitno mu je potreban novac za nastavak lečenja. One su na nekoliko štandova napravile humanitarni bazar pod nazivom “Kutija sreće za Nikolin osmeh – zastani i pomozi, budi human “

I tako je I bilo! Veliki broj Piroćanaca mogao je da pazari kolače, knjige, plišane igračke i drugo i na taj način pomogne Nikoli.

Amelija Kostadinović, članica ove grupe, rekla je za portal Plus Online da se uvek rado odazivaju ovakvim i sličnim akcijama, jer njihov mali doprinos, nekome menja zivot. 

Standovi su danas bili postavljeni u Centru grada, kod Guševice i kod Zelene pijace.

Interesantnu situaciju zabeležili smo i u jednom kaficu u centru grada, gde su se i sugradjani, u trenutku relaksacije,  odazvali ovoj humanitarnoj akciji. 

Nikola je po profesiji industrijski inženjer zaposlen u Tigar Tyresu. Od 2.marta prošle godine, život mu se promenio kada mu je dijagnostikovan tumor na mozgu. Za njegovo lečenje i oporavak u inostranstvu, hemio I zračne terapie, kao i za putne troškove potrebna su mu značajna novčna sredstva. 

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“