Toplana širi mrežu, radi se toplovod u Senjaku. Čudi slab odziv stanara za daljinsko grejanje u novim zgradama u ovom Naselju!

0
49

U nedavnom razgovoru sa Bratislavom Ćirićem, direktorom Javnog preduzeća „Gradska toplana“ rečeno je mnogo detalja koji  karakterišu rad u ovoj godini. U emisiji Presing govorili  smo o načinu rada u posebnim uslovima, kapacitetima, prelasku sa mazuta na gas, ceni grejanja, besplatnom priključku na sistem daljinskog grejanja.

Izdvajamo deo razgovora o aktuelnim poslovima. Ovih dana u toku su radovi na izgradnji toplovoda Senjak, od ŠOSO Mladost do novog dela Ulice Ćirila i Metodija prema Drugom ringu.

 Direktor Ćirić očekivao je bolji odziv vlasnika novoizgradjenih zgrada u ovom naselju. S obzirom da se radi o Naselju za koje se smatra da će biti najmodernije u gradu, gde se već nalaze Zatvoreni bazen, Stadion, a planira se i izgradnja Otvorenog bazena, to se očekivalo da   stanovi u ovim  zgradama  koriste daljinsko grejanje . utoliko pre što se kao pogonsko gorivo koristi gas.

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“