Treći tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji Pirota

0
59

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava građane Pirota da će u petak 7. avgusta, od 5,30 časova ujutru biti obavljen treći tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji Grada Pirota.

Suzbijanje odraslih formi komaraca obaviće se na sledećim lokacijama:

-Reka Nišava od ušća reke Jerme do ušća reke Temštice , pojas oko akumulacionog jezera i gradskog kupališta, Rasnička reka od sela Barje Čiflik do ušća u reku Bistricu, Gradašnička reka od kraja sela Gradašnica do ušća u reku Nišavu, reka Bistrica do ušća u reku Nišavu, Rogozki kanal od izvorišta Кavak do Кalea, park Momčilov grad, park hotela Pirot, zelene površine u Takovskoj ulici, park Maksima Gorkog, park Trg Republike, park Trg Кarađorđe, park LEAP -22.divizije, zelene površine u ulici Nikole Pašića, park u ulici Vojvode Stepe i park u ulici Dragoljuba Milenkovića.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava, jer će u slučaju oštećenja zdravlja svaki pojedinac snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu, kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog, u jutarnjem ili večernjem terminu.

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“