Debituje superligaški centarfor Marko Djordjevski, reprezentativac Severne Makedonije!

0
79

Trening utakmica ( 6)

Pirot: Radnički – Car Konstantin

Gradski stadion, sreda, 5.8.2020   17,30 h

Ide vreme! Još dve provere do prve utakmice u prvenstvu, tamo 15. avgusta kada dolazi povratnik, Sloga iz Kraljeva.

Dejan Čelar, polako rešava iznenadne  probleme i čini se da u Radničkom o tome više neće da razmišljaju. Stavljena je tačka, što se desilo – desilo se. Valja složiti što pre mozaik i pripremiti se za prvo kolo.

Ono što je posebna vrednost Čelarovog tima to je da je okosnica  iz prošle sezone  ostala, da treba nadoknaditi neke iznenadne odlaske o kojima ne vredi više govoriti i okrenuti se prvenstvu.

Kako se ono kaže, fudbaleri koji budu u protokolu za prvi meč za bodove, u ovom trenutku su najbolji i na takav nači ih treba pripremati za bodovne okršaje.

  Radnički će od sutra biti jači za Marka Djordjevskog, mladog centarfora člana reprezentacije Severne Makedonije U19 i U21. Djordjevski je ponikao u Vardaru, igrao u ekipi Borca u Velesu u najelitnijoj ligi Makedonije. U prošloj  sezoni pristupio je Voždovcu. Na sedam utakmica postigao je tri gola.

 Rukovodstvo Voždovca je na ovakav način pokazalo veliko poštovanje prema pirotskom Radničkom. Za Djordjevskog bili su zaintresovani klubovi iz Makedonije. Djordjevski je rodjen 18. aprila 2000. godine

 Očekuje se da u redove pirotskog prvoligaša u naredna dva dana stigne još neki fudbler. Dejan Čelar posebno netsrpljivo očekuje povratak Strahinje  Petrovića koji se  uspešno oporavlja posle preloma noge.

 Utakmica počinje u 17,30h.

U subotu, 8. avgusta u poslednjoj proveri Radnički na Stadionu kraj Nišave igra se srpskoligašem, ekipom Budućnosti iz Popovca. 

Naslovna fotografija Marko Djordjevski Vozdivac you tube*

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“