VAŠA PITANJA! Lazar i Uroš čekaju! Pokidajte lance i katance sa teniskih terena. Pustite šampione da treniraju ovde, ne u Beloj Palanci!

0
83

Mnogo je tema u poslednje vreme. Život naravno. Ono što je dobo, da reagujete, da je ovaj Portal potao JEDINA VAŠA PRILIKA DA KAŽETE SVOJE STAVOVE!

To poštujemo, vaše primedbe, pohvale, pitanja, uvek će nam biti najbitniji!

Pirot ima 2 i slovima dva tenisera! Lazara Radenkovića i Uroša  Jovića. U srpskim relacijama su u vrhu. U Pirotu postoji pet terena. Lanci, katanci!!! Korov. Slikamo često.  Za sada niko ne reaguje. Kažu vlasništvo Teniskog kluba!!!!  Čudna informacija. Odakle im to? Ko im poklonio. Palo s neba!  Deda iz  Australije!  Pogledajte papire. Saobraćajni poligon, valjda i taj deo sve je bilo u vlasništu Škole Svei Sava. Tadašnji direktor voleo je tenis i odatle je počelo.

Čuveni tandem “Fića I Joca” dok su “bili mladi” bili su tamo. Bio je tu i Moša iz Pošte. Nekoliko rekreativaca. Kako je radio Teniski klub Pirot to više nije bitno. Nažalost. Ostali su  Lazar i Uroš, dva dečaka, sada mladića. I zaključani tereni!

To je mala storija.

A danas!?

Evo pogledajte video od pre neki dan!

I surova istina koju nam je poslao otac Uroša Jovića. Brine čovek. Do sada su on i Neša Radenković, Lazarov otac, drugog našeg šampiona, uložili dosta svojih para.

Njih samo intereuje da se pokidaju lanci da naši Uroš i Lazar treniraju. Tu na svome, ne u Beloj Palanci. A vlasništvo, javno privatno patnerstvo, to vidim ide presporo, ali, ipak, ide!

………………………………………………………………

Otvorite nam teniske terene

Zoran Jovic <zoran….23@gmail.com>

Pirotski teniseri, rekreativci, profesionalni teniseri, i ostali zaljubljenici u ovaj sport ne mogu da igraju tenis u Pirotu. Da bi se rekreativno bavili tenisom idu u Belu Palanku, Babusnicu, Dimitrovgrad pa i Nis. 

Potrebno  je samo malo truda pa da se tereni dovedu u red. Potrebno je samo da neko otkljuca katanac i otvori vrata teniserima, koji bi mogli  sami pre meca poprskati teren vodom a  nakon odigranog meca srediti i poravnjati teren. Zasto da idemo u drugi grad kad ispred nosa imamo 5 terena koji su jos uvek u solidnom stanju za igru. Treba samo malo truda i dobre volje pa da bude sve kao sto je nekad bilo. Na slikama su pirotski teniseri u Beloj Palanci. 

Zorane, gde je ovo? U Beloj Palanci?

Da, danas smo tamo bili. Uros je igrao tenis sa drugarom Milosem iz Pirota. 

……………………………………………………………….

Ovih dana sam u emisji Presing,  obećao sam, pitao sam Vladana Vasića,  gradonačelnika o tome. Doduše nisam, da  li mogu Uroš Jović i Lazar Radenkoviću da treniraju.

O daljoj sudbini jesam. Da ponovim šta je rekao!

Iskreno, verujem da će neko reagovati. Da li će Vladan, možda Neša koji je uvek išao sa idejama ispred, pronaći ključara i omogućiti da ožive teniski tereni?

Za dobro ovog sporta.

Samo da ne čuje Nole da je ovako sada !!!

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“