PirotPlus OnlineSPORTVESTI

NEVEROVATNO! Radnički Niš vratio Milorada Kojića, prvog golmana pirotskog prvoligaša, na dve nedelje pred prvenstvo! „A, bre, Nišlije, ‘esmo prijatelji, el nesmo!

Očigledno da je došlo vreme da čovek mora da budem oprezan i da mnogo ne veruje. Ono „prijatelj“ toliko se istrošilo, da  morate mnogo da proveravete kakko biste bili sigurni.

Radnički NIš i Radnički Pirot, trebalo bi da bude tako, dva su stuba srpskog fudbala na jugoistoku. Trebalo bi da je tako da blisko saradjuju, da se medjusobno poštuju i pomažu.

 Ruku na srce, bilo je dobrih primera, da ih sve ne pominjemo, ali I trenutaka kada su naša deca, kao naš Lule naprimer otišli u Niš lagano, I eno čujem da će mladji brat Nikole Petrovića, koji se vratio u matični klub, biti licenciran za prvi tim. Jagma je za „bonus“ igračima, a „Lule“ je pored Dike Kamenovića i malog  Mladenovića koji je u Partizanu, nešto najbolje što je „izraslo“ ovde iz naše pirotske trave u poslednjih desetak godina.

  Elem uvek je „velika riba“ bila sita!

 Dragoslav Jocić me danas iznenadio i preneo svoje uznemirenje. Da čovek ne poveruje! Nišlije su obrazložile da imaju problem, jedan golman povredjen. Medjutim, velika stvar za svaku ekipu je da ima dobrog „bonus golmana“ faktički samo jedan mlad igrač starter!

   Prijatelj Radnički Niš je juče vratio prvog golmana pirotskog Raničkog Milorada Kojića  u svoje redove.

  Aman ljudi, prijatelji, prvenstvo za dve nedelje !!! „A bre, Nišlije esmo prijatelji, el nesmo!

  Pitao sam Trefa da li mogu sa sportskim direktorom Draganom Tomaševićem da pokušaju kod Terze .

–         Mnogo teško,  Terza je hteo Patija, sve smo dogovorili , ali je mali odlučio da ide u Surdulicu.  Piroćanci kažu „s koje oči da ga pitamo„!

     Na kakvim su sada mukama ljudi u Klubu, kakve li sve muke dodatne ima I Dejan Čelar. „Osovina“ se urušila. Golman, štoper-centarfor !!

   Videćemo danas kako će biti u Jagodini.

  Neće vadlja Jončić biti rezervni golman ! ( Šalim se, naravno!)

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“

Plus Online

Plus Radio je privatni, lokalni , nezavisni Radio, koncipiran da bude urbani, gradski Radio. Program emituje 24 časa, od 7-22 sopstvene produkcije. Muzički sadržaji – isključivo pop i rokenrol.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button
Zatvori

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker