PirotPlus OnlinePOLITIKAVESTI

Socijalistička partija Srbije obeležava 30 godina postojanja

Socijalistička partija Srbije nastala je 17. jula 1990. godine spajanjem Saveza komunista Srbije i Socijalističkog saveza radnog naroda. Danas ova stranka obeležava 30 godina postojanja i kontunuiranog delovanja na političkoj sceni Srbije.

Tim povodom prenosimo saopštenje Gradskog odbora SPS-a u Pirotu

Na današnji dan, pre tačno 30 godina, osnovana je Socijalistička partija Srbije. Svim našim članovima i simpatizerima čestitamo ovaj veliki i jedinstven jubilej. 

Naša partija je kroz svoju istoriju prolazila kroz teška vremena, kroz koja su prolazili i zemlja i narod, ali smo uvek bili, ostali i radili u najboljem interesu Srbije i naših građana. I u godinama i izazovima koji su pred nama, u uslovima neokapitalizma i trke za profitom, SPS će se još jače baviti razvojem socijalističke ideje i realizacijom programa koji imamo za prava radnika, siromašnih, za besplatno školstvo, besplatno zdravstvo, jednom rečju za bolji i kvalitetniji život običnog čoveka. 

Bez Srbije nema SPS-a, ali i bez socijalista teško može da bude moderne i pravedne Srbije.

Predsednik Gradske organizacije Socijalističke partije Srbije

Vidojko Panajotović

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“

Plus Online

Plus Radio je privatni, lokalni , nezavisni Radio, koncipiran da bude urbani, gradski Radio. Program emituje 24 časa, od 7-22 sopstvene produkcije. Muzički sadržaji – isključivo pop i rokenrol.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button
Zatvori

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker