COVID-19JuGmediaPirotTURIZAM

Srpski turisti javljaju da čekaju red od 8 kilometara na bugarskoj granici, testiraju sve bez izuzetka

Jedan deo građana Srbije nije sprečio korona virus da odu na zakazno letovanje, a na Fejsbuk grupi „Grčka- grupa za turiste“ korisnici objavljuju kakvo je stanje na graničnim prelazima, kakva je procedura tokom testiranja i kakva je situacija u grčkim letovalištima.

Prethodne večeri jedan korisnik se raspitivao koliko se dugo čeka na prelaz Bugarska – Grčka i prema rečima naših turista „od jutros je haos“, piše Blic žena.

„Po drugim grupama sam videla da je kolona 7 do 10 kilometara“, „Juče smo čekali oko dva sata“, „Mi smo već četiri sata na granici i još nismo ušli u Grčku“, „Trenutno je red 8.5 kilometara“, „Jutros smo čekali pet sat“, pisali su korisnici.

Pored čekanja jedna korisnica je rekla da su svi turisti na bugarskoj granici testirani.

Na bugarskoj granici čekali smo sat vremena, a na Grčkoj 50 minuta. Svi redom smo testirani. U suštini preporučujem noćni prelazak preko granica, a što se tiče puta preko Bugarske mogu vam reći da je odličan“.

Kako pišu u grupi naši turisti koji su otišli na odmor, nisu imali zdravstvenih problema.

Foto: Arhiva Jugmedia

Vest preuzeta sa portala „JuGmedia“

JuGmedia Vesti

Internet portal juGmedia Osnivač: Centar za edukaciju i razvoj Glavna i odgovorna urednica: Milica Ivanović Internet adresa: jugmedia.rs Elektronska pošta: redakcija@jugmedia.rs | jugmedia.redakcija@gmail.com Kontakt telefoni: 016-281-557, 063-402-361, 016/212090

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button
Zatvori

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker