COVID-19PirotPlus OnlineTURIZAMVESTI

EKSKLUZIVNO! Dr Nenad Zdravković: Na Sitoniji se korona virus ne primećuje. Nema gužve! Nemanja Zdravković: Grci od danas testiraju

Juče sam bio na Gradini. Emil Petrov, šef na prelazu za putnički saobraćaj, rekao nam je zapanjujuće podatke. Prošle godine je 900.000 ljudi više prošlo granicu u odnosu na isti period ove godine.

Razloga ima i previše.

Pandemija sigurno, zatvorene granice, strah medju turskim državljanima pre svega, potencijalni pregledi na ulazu u druge zemlje, karatin od 14 dana itd. Itd.

Bio sam u prilici na prelazu da čujem neke naše ljude koji su se vraćali iz Grčke. Ono što sam stekao kao utisak, da  su prošli dobro. Na ulazu, Bugari traže da popunjavate neki formular.  

E sad, kako smo vas navikli da imate informacije iz prve ruke, danas pre podne razgovarao sam sa dr Nenadom Zdravkovićem koji je sa porodicom u mestu Toroni na Sitoniji.

Sve ono što smo smatrali da je interesantno za vas, ukoliko se budete odlučili  da putujete u Grčku  saznaćete iz razgovora sa  dr Nenadom Zdravkovićem

Neša nam je pokazao i kako izgleda atmosfera na plaži

……………………………………………………………………

Neša je najavio tokom razgovora da očekuje svog sina Nemanju, koji je jutros rano pošao iz Pirota.  

U medjuvremenu, očigledno da se kod Grka nešto promenilo. Uostalom nije prvi put. Videli ste kakva se gužva ovih dana dogodila na prelazu Evzoni, na izlazu iz Makedonije.

Nemanja nam je rekao neke detalje, na koje, ako krećete, treba da budete spremni. Mada, Nemanja, kako kaže, uspeo je, da sticajem okolnosti, izbegne testiranje.

Dakle, ono što smo saznali na kraju, da se u Grčkoj odluke o načinu prelaza turista iz Srbije, odnosnio van EU, često menjaju. Treba očekivati i nove vesti. Pokušaćemo da pratimo.

Možda je Grke uplašila trenutna situacija u Srbiji.        

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“

Plus Online

Plus Radio je privatni, lokalni , nezavisni Radio, koncipiran da bude urbani, gradski Radio. Program emituje 24 časa, od 7-22 sopstvene produkcije. Muzički sadržaji – isključivo pop i rokenrol.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button
Zatvori

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker