GRADSKA HRONIKAJuGmediaPirot

Počeo polugodišnji pregled sistema u tunelima Bancarevo, Sopot i Sarlah na istočnom kraku Koridora 10

Od danas do 3. jula biće obavljen polugodišnji pregled sistema u tunelima Bancarevo, Sopot i Sarlah na istočnom kraku Koridora 10, saopštavaju Koridori Srbije, a tokom ispitivanja planirano je naizmenično zatvaranje tunelskih cevi.

Redovan polugodišnji pregled sistema u tunelima obavljaće izvodjač ,,AzVirt,, u saradnji sa JP Putevi Srbije, akreditovanim kućama i predstavnicima nadzornih organa. Iz Koridora Srbije podsećaju, da je u navedenim tunelima instalirana najsavremenija oprema i da fukcioniše besprekorno od puštanja kompletne deonice u saobraćaj 9. novembra prošle godine.

Međutim, kako bi obezbedili važenje garancije, u skladu sa klauzulama ugovora za opremanje tunela, Koridori Srbije su obavezni da organizuju polugodišnji pregled.

Tuneli Bancarevo, Sopot i Sarlah su najsavremeniji tuneli u našoj zemlji, a redovne provere sistema omogućavaju da budu u besprekornom stanju, navodi se u saopštenju Sektora za odnose sa javnošću Koridora Srbije.

Vest preuzeta sa portala „JuGmedia“

JuGmedia Vesti

Internet portal juGmedia Osnivač: Centar za edukaciju i razvoj Glavna i odgovorna urednica: Milica Ivanović Internet adresa: jugmedia.rs Elektronska pošta: redakcija@jugmedia.rs | jugmedia.redakcija@gmail.com Kontakt telefoni: 016-281-557, 063-402-361, 016/212090

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button
Zatvori
Zatvori

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker