GRADSKA HRONIKAJužne vestiPirotVESTIZANIMLJIVOSTI
Popularno

Obuka za medijatore u Pirotu krajem jula

Svi koji žele da steknu licencu medijatora, odnosno posrednika u sporovima, mogu da se prijave za obuku Nacionalnog centra za posredovanje u rešavanju sporova koja će se krajem jula održati u Pirotu.

Obuka će se realizovati u saradnji sa Privrednom komorom Pirota, u čijim prostorijama će se održavati predavanja od 27. do 31. jula.

Kako objašnjavaju organizatori, obuku će držati licencirani medijatori koje je odobrilo Ministarstvo pravde.

Kroz svoje aktivnosti bavimo se promocijom i unapređivanjem medijacije, podižemo svest građana, organizacija i institucija o prednostima medijacije i bavimo se osposobljavanjem i usavršavanjem posrednika – poručuju organizatori.

Predviđeno je da program obuke traje 25 časova u 5 radnih dana, a predavanja će se održavati u popodnevnim satima, od 16 do 21:30.

Polaznici moraju imati visoko obrazovanje (minimum 180 ESPB), da imaju srpsko državljanstvo i da nisu osuđivani, kao i da se ne nalaze pod starateljstvom, odnosno da nisu u evidenciji štićenika.

Kotizaciju za obuku stoji 30.000 dinara i moguće je platiti na 3 rate preko administrativne zabrane ili čekova.

Zainteresovani građani iz Pirota, Bele Palanke, Dimitrovgrada i Babušnice mogu da se prijave na ovom linku, a za dodatne informacije mogu kontaktirati organizatore na mejl info@ncp.rs ili na broj telefona 061/3003144.


Vest preuzeta sa portala „Južne Vesti“

Južne Vesti

Južne vesti su prvi regionalni info portal koje podiže nivo svesti građana južne Srbije i razumevanja o aktuelnim pitanjima u tom delu zemlje kroz prikupljanje i distribuciju informacija, istraživanja i analitičko novinarstvo.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button
Zatvori
Zatvori

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker