GRADSKA HRONIKAHRONIKAPirotPirotske vestiVESTIŽIVOT
Popularno

DELITE! Nestao naš sugrađanin Vladica Kostić! Od subote mu se gubi svaki trag

Naš sugrađanin Vladica Kostić, koji sa porodicom živi u Gnjilanu, nestao je u subotu popodne.

Njegova porodica objavila je na društvenim mrežama apel koji prenosimo u nadi da će se sve završiti na najbolji mogući način. Kako je Pirotskim vestima kazala Vladičina majka Ružica, Vladica je u subotu biciklom pošao na posao i od onda njegova porodica nema informacije o njemu.

vladica kostić pirot nestanak

-Krenuo je na posao biciklom u subotu, međutim, iz kafane u kojoj radi kao konobar u nas zvali oko 17 sati i rekli nam da nije došao na posao. Našli smo kasnije njegov bicikl zaključan na Kaleu, alarmirali policiju koja je saznala da je Vladica ušao u autobus Nišekspresa za Niš koji je oko 15 sati krenuo iz Pirota i od tada nemamo nikakve informacije. Čak je i njegov telefon, preko koga je policija pokušala da ga locira isključen i nije moguće pronaći njegovu lokaciju-priča njegova majka Ružica.

Njegova porodica apeluje da ukoliko bilo ko vidi Vladicu, koji je u momentu nestanka na sebi imao teget majicu i teget farmerke, da se javi na telefone koji se mogu videti na objavi.


Vest preuzeta sa portala „Pirotske Vesti“

Pirotske Vesti

Pirotske vesti su info portal koji na jednom mestu prezentuje sve relevantne medijske objave o aktuelnim dešavanjima u Pirotu i okolini.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button
Zatvori

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker