PirotPlus OnlineVESTI

Demant Višeg suda u Pirotu na članak objavljen 25.06.2020.

Poštovani,
Povodom Vašeg članka objavljenog 25.06.2020. godine da se na preporuku Zavoda za javno zdravlje otkazuju sva suđenja do 20. jula 2020. godine, navodimo sledeće:
Imajući u vidu da je u Višem sudu u Pirotu potvrđen virus COVID 19 kod troje zaposlenih, po odluci Sudske uprave ovog suda, sve suđenja koja su zakazana pred ovim sudom do 15.07.2020. godine su odložena. Ne radi se, dakle, o preporuci / odluci Zavoda za javno zdravlje o otkazivanju suđenja, kako je to navedeno u Vašem članku, već je odluka doneta od strane Višeg suda u Pirotu, a zbog nesigurne epidemiološke situacije u samom sudu.
Ostalim pravosudnim organima koji se nalaze u zgradi suda data je preporuka da procene epidemiološku situaciju u svom organu i stim u vezi održavanje već zakazanih suđenja, a sve s ciljem sprečavanja daljeg širenja ovog virus.
Sudska uprava Višeg suda u Pirotu

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“

Plus Online

Plus Radio je privatni, lokalni , nezavisni Radio, koncipiran da bude urbani, gradski Radio. Program emituje 24 časa, od 7-22 sopstvene produkcije. Muzički sadržaji – isključivo pop i rokenrol.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button
Zatvori
Zatvori

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker