COVID-19GRADSKA HRONIKAPirotPlus OnlineVESTI

Doktorko Zec, nemojte to više da radite, lepo Vas molimo!

   Ne znam kako razmišlja doktora Zec, što bi rekao narod „šta li misli“, tek ona vredja inteligenciju ovog naroda. Sinoć sam, pred spavanje, u 23:37 dobio poruku sledeće sadržine:

Sad si prekršio svaku meru, nemaš prava da objavljuješ moj privatni e-mail, svojim pisanjem praviš zbrku, tu nema više profesionalnog novinarstva 

Da čovek ne veruje svojim očima. Očekivao sam izvinjenje, ili poruku kao do sada:

        „Paune, nisam imala vremena,velika gužva, radimo…“

      Ili nešto slično. Ili ono kada smo jos poslali čokoladu od lešnika u znak zahvalnosti što je primila Ivanu da razgovara sa njom. Bilo je to 4, februara. U šali je napisala:

Prvi put da ja nešto dobijem od medija, uvek oni od mene, pozdrav

       Vraćam se na sinoćnu poruku! Zaista sam očekivao da će pozvati Ivanu ponovo da joj kaže detalje i tako prevazidjemo nesporazum.

    Ma ne, doktorka Zec je nastavila ofanzivu. Ranije sam ih ometao u radu, sada ponovo pravim zbrku!

      U izveštaju koji je poslala, kako da kažem, njenim, njihovim, ne znam čijim medijima, tako nas je bar podelila, bile su informacije za dvadesetak dana.

       Gde ste bili za to vreme doktorko Zec?!

–       Na poslu, verujem, a šta ste tamo radili?! Kako beše ono („Cico maco, gde si bila…?) 

–       No, da vas pitam doktorko Radmila Zec :

………………………………………………………………………………………………………………………
Nenad Paunovic <plusradio010@gmail.com>
Fri, 12 Jun, 11:11 (12 days ago)
to Elizabeta

Poštovana direktorka!
– S obzirom da sam javno optužen da sam vas uznemiravao tokom Pandemije. Molim Vas da kažete pravu istinu, da li sam to činio i kada? Takodje, očekujem da to učini dr Radmila Zec. Dakle, da li sam vas UZNEMIRAVAO ili sam Vas pozivao za intervju i informacije?
– Srdačan pozdrav!
– Nenad Paunović

 Na kraju, iskreno mi je žao što ste od ovog našeg posla napravili bespotrebnu zbrku i doveli ljude u ozbiljne dileme. Radi se, naime, o ozbiljnom problemu, o potrebi ljudi da znaju informacije kako bi živote prilagodili neophodnim zahtevima.

    Uz sve to, izbegavali ste susrete sa svim novinarima, davali izjave poljoprivrednom inženjeru, za gradski you tube.

    Zaboravili ste, takodje, da postoji Zakon o dostupnosti informacija po kojem ste dužni da budete profesionalni i da medije tretirate ravnopravno i svima  dostavljate informacije.

    To Vam je obaveza.

    Da vam kažem, da možemo da iskoristuimo to pravo i da po hitnom postupku dobijete nalog od Poverenika da ovakve postupke više ne činite!

    Doktorko Zec, veoma smo ozbiljno u proteklom periodu razumeli pandemiju, trudili se da ljudima pošaljemo sve potrebne informacije. U tim našim nastojanjima da sa vama saradjujemo kao ranije, Vi ste, potpuno nepotrebno, pravili greške!

     Nemojte to više da radite! Lepo vas molimo!!!

Vest preuzeta sa portala „Plus Online“

Plus Online

Plus Radio je privatni, lokalni , nezavisni Radio, koncipiran da bude urbani, gradski Radio. Program emituje 24 časa, od 7-22 sopstvene produkcije. Muzički sadržaji – isključivo pop i rokenrol.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button
Zatvori
Zatvori

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker