Verizon produžava akciju besplatnih gigabajta

0
122

Verizon je objavio da će produžiti svoju akciju poklanjanja dodatnih 15GB brzog interneta svojim korisnicima do 31. maja, zbog pandemije Korona virusa. Time pokušavaju da pomognu svojim korisnicima da što lakše prebrode krizu do koje je došlo, ali i da u svojim domovima imaju besplatan internet za obavljanje svojih svakodnevnih aktivnosti.

verizon poklanja gigabajte

Besplatni gigabajti stižu automatski

Iz Verizona napominju da korisnici neće morati da se prijavljuju dodatno za ove besplatne gigabajte, i da će ih automatski dobiti. Verizon takođe neće odustati od ograničenja koje su postavili, pa ako imate maksimalni ugovor, može se desiti da internet dobijete po nešto nižoj brzini. Krajem marta je objavljeno da će Verizon do 30. aprila svim mobilnim korisnicima pružiti dodatne gigabajte pod naknadnih troškova, usled epidemija Korona virusa.

S obzirom na to da globalna pandemija i dalje remeti normalno funkcionisanje sveta, mnoge komunikacione kompanije su se obavezale da će svojim klijentima pružiti načine kako da ostanu povezani bez dodatnih naknada. AT&T je dodao gigabajte svojim korisnicima bez naknada za to, kao i da će neće biti kamata na kašnjenje za plaćanje računa. T-Mobile je za 60 dana skinuo ograničenja za upotrebu podataka za svoje korisnike, a istovremeno je dodao 20 GB dodatnog prenosa podataka za hotspot. Google je ranije u toku meseca takođe udvostručio podatke na 30GB za sve Fi korisnike.

Izvor: The Verge

Vest preuzeta sa portala „PC Press“