Ugovorna okružna privredna komora Pirot do sada prikupila 7, 5 miliona dinara

0
92

Ugovorna okružna privredna komora Pirot pokrenula je donatorsku platformu u borbi protiv pandemije virusa korona pod nazivom “Okružno doniraj i Covid saniraj“, a do danas je prikupljena pomoć u vrednosti od 7,5 miliona dinara, saopšteno je iz Komore.

Platforma predstavlja brz i efikasan način povezivanja donatora sa dobavljačima iz Pirotskog okruga koji imaju kapacitete da isporuče proizvode u vidu medicinske opreme, sredstava za dezinfekciju i prehrambeno-higijenskih paketa.

Na ovaj način omogućava se donatorima da sami izaberu vrstu i vrednost donacije, isporučioca proizvoda i primaoca donacije uz tehničku pomoć Privredne komore Pirot.

Darodavci koji su se priključili ovoj akciji su: Tigar Tyres, D-Company, Konfekcija AS, Edoardo Miroljo, Kengur Pirot, Hepi stars Dimitrovgrad, New Building Niš, Fresh plus famili, Kafana Boem, DMD Fiore Babušnica, Mustang mesare Mino, Feroeksport, Marmil, Slobodna zona Pirot, Eurostil Niš, Klub privrednika Naisus Niš i Pirotex-triko.

U saopštenju se dodaje da se donacije  mogu realizovati na adresi skr.rs/pXD. Sve informacije mogu se dobiti putem mejla info@komorapirot.com ili broja telefona 010/ 500-924.

Vest preuzeta sa portala „JuGmedia“